Vrouwtje

Vrouwtje was ziek. Voelde zich al een tijd niet goed. Volgens haar mens Angelique was ze misselijk en spuugde ze elke dag wel 2 of 3 keer. De dierenarts kon geen oorzaak vinden. Vanaf dat moment werd ik als dierentolk gevraagd met Vrouwtje te praten en te vragen wat er aan de hand was. Vrouwtje gaf aan het allemaal ‘kotsbeu’ te zijn. Ik vroeg wat ze kotsbeu was. Ze vertelde dat Angelique al een tijd niet goed in haar vel zat, maar daar niks aan deed. Ze was er met haar gedachten niet bij. Ik voelde dat Angelique iets had waar ze veel over aan het nadenken was, maar waar ze maar niet uitkwam. Haar gronding was slecht en haar aura is hoog. Dat duidt op stress. Volgens Vrouwtje moet ze gewoon de knoop doorhakken en door gaan. En dat deed ze niet. En dat was Vrouwtje kotsbeu. Angelique had niet goed aandacht voor haar. Nu moest het maar eens klaar zijn. Vrouwtje moest er letterlijk van kotsen.
Angelique schrok ervan en begreep waar dat over moest gaan. Ze vertelde me dat ze al een tijd verliefd was op een collega. Hij was echter getrouwd, dus niet bereikbaar. Hij was er niet van op de hoogte dat Angelique verliefd op hem was. Maar ze dacht de hele dag aan hem. Ze was helemaal verbaasd dat Vrouwtje dat merkte en daar last van had. Nu kan je het gevoel van verliefdheid niet op commando uitschakelen, maar Angelique wilde er wel op letten dat als ze met Vrouwtje bezig was, dat ze er dan ook helemaal met de aandacht bij wilde proberen te zijn. Ik hoorde Vrouwtje zeggen: “Nou, dat zal tijd worden”.
5 dagen later mailde Angelique dat Vrouwtje niet meer gespuugd had. Ook vertelde ze dat ze merkte dat ze minder aan die collega dacht en dat vond ze zelf ook wel prettig eigenlijk.

Reacties zijn gesloten.