Rust in mijn hoofd

Ervaring over 2 sessies hypnotherapie van A: “Na het overlijden van mijn man in 2015 werd het erger, maar daarvoor was het ook al zo. Mijn hoofd stond nooit stil. Altijd waren er gedachten, vaak negatieve gedachten. Eigenlijk herinnerde ik me niet eens zo dat ik het ook ook vóór zijn overlijden had, totdat Monique vroeg: “Sinds wanneer is dat al zo?” En gelijk antwoordde ik: “Eigenlijk ook al in mijn puberteit.” Ja, inderdaad, alsof ik het me toen eigenlijk pas realiseerde, maar het doemdenken en mezelf wat omlaag halen deed ik toen ook al. Sinds vele jaren viel ik moeilijk in slaap, omdat mijn hoofd zo vol gedachten zat. Op advies van mijn schoonzus ben ik naar Monique gegaan voor 2 behandelingen. Na de 1ste keer merkte ik al een verschil. Ik werd rustiger, doordat mijn hoofd rustiger werd. Mede doordat ik dingen makkelijker los kon laten en als er wat vervelends gebeurde dan duurde het piekeren daarover veel minder lang of zelfs even heel kort. Bij de 2de keer zijn we terug gegaan (in hypnose) naar het verleden. Ik was verbaasd waar we uit kwamen, ik had een ander moment verwacht. Na de behandelingen merkte ik dat ik sneller insliep, overdag rustiger was en makkelijker kon ontspannen. Maar ook merkte ik dat ik meer energie had, beter mijn grenzen aan kon geven, en vrolijker in het leven stond. Een simpel voorbeeldje van een verandering: ik ben laatst naar het strand geweest, waar ik vaker met mijn man kwam. Daar heb ik ook as verstrooid en werd ik na zijn dood altijd erg emotioneel en onrustig en die stemming kon dan dagen aanblijven. Dus eigenlijk ging ik niet meer. Nu ben ik weer naar het strand geweest en kon ik genieten en voelde me heel sereen en ook blij. Minder verdrietig, maar blij en dankbaar voor mijn leven met hem. Wat een veranderingen. Ik kwam voor rust in mijn hoofd, maar er zijn veel meer positieve veranderingen ontstaan. Hartelijk bedankt, Monique”.

Reacties zijn gesloten.