Afscheid van Gijs

Afscheid van Gijs: ervaring van M: Ondertussen zijn we bijna een maand verder. Ondanks het verdriet, zorgt onze pup dat er veel vrolijkheid in huis is. Ik wilde dit eventjes aan je kwijt: Ik ben zo blij dat ik contact heb gehad met jou, betreft Gijs. Soms word ik overweldigt met schuldgevoel. Alsof ik nu makkelijker de makkelijkste manier heb gekozen en niet meer voor Gijs heb gedaan. Hij gaf beetje wisselende dingen aan. We hebben een heerlijke laatste wandeling gehad met z’n drietjes, Gijs, ik en de pup, in het bos. Was heerlijk aan het wandelen, nieuwsgierig, zonder te merken dat hij pijn had. Maar ja, hij had ook dubbele dosis pijnstillers. Thuis zag ik dan wel dat hij zeker wel pijn had. Hij gaf jou aan dat hij echt wel veel pijn had. Je gaf het laatste zetje om juist wel voor Gijs te kiezen, door een einde te maken aan zijn pijn. Dat geeft mij dan weer erg veel rust. Sta absoluut nog steeds achter deze beslissing, door alles was het ook een fijn rustig afscheid. Ik mis het beestje enorm, maar door jou heb ik m ook beter leren kennen. En zeker met het kennis maken van de pup, zag je hoe hij bevestiging vroeg of hij het goed deed met de pup. Vond ik echt heel erg bijzonder!!! Bedankt voor je hulp en inzicht. Wie weet tot nog eens!!!

Reacties zijn gesloten.