Kaatje

Vanuit het buitenland is Kaatje naar Nederland verhuisd. Ze is van te voren uitgebreid voorbereid. Onderweg in de auto naar haar nieuwe woning kreeg ik al een foto van Kaatje, die relaxt lag te slapen in haar reisbench. De volgende dag kreeg ik deze mail van José: Hoi Monique, Het is gisteren fantastisch verlopen met ons Kaatje. De reisde mee in de cabine samen met haar begeleidster en de andere vier hondjes twee aan twee in een kennel in het ruim. Ze was ontspannen en ook opgewonden natuurlijk op het vliegveld en maakte meteen contact met de andere vier hondjes en de mensen. In de auto hebben we haar met mandje en al in de bench gedaan en deze afgesloten. Dat accepteerde ze heel goed, ik zat naast haar op de achterbank. Op een gegeven moment is ze ook gaan liggen. Thuisgekomen hebben we meteen een klein rondje om het huis gedaan. En ’s avonds rustig verder kennis gemaakt. Vannacht heeft ze in de bench geslapen. En ik heb op de bank geslapen. Ze heeft geen kick gegeven. Vandaag overdag gaat ook goed. Buiten is ze nog een soort ongeleid projectiel dat naarstig de omgeving en geurtjes in zich opneemt. Een anti ontsnappingstuigje is geen overbodige luxe. In huis drentelt ze voortdurend achter me aan en reageert ze goed als ik even zeg dat ik naar boven loop en zo weer terug kom. De glazenwasser vanochtend was wel uitdagend voor haar, ging ze even blaffen.
In ons consult zei ze nog iets over haar rechterachterpootje. Ze loopt prima, maar ze likt en bijt regelmatig aan haar voetje aan de binnenkant bij/tussen de nagels. Er is op het oog niet echt iets te zien.
Ik ben zo blij met hoe we dit samen gedaan hebben en met jou afstemming en healing. Echt fantastisch. Het is zo een fijne en relaxte start. Ik geef haar van de Bach remedies de rescue in haar drinkwater en een druppeltje in haar mandje in de bench. Ze heeft al goed gegeten ook en gedronken. Kortom een mooie start van een fijn lang leven samen :-).
Nogmaals dank en voel je vrij als je deze reactie of een deel ervan wilt delen op je facebookpagina.
Veel liefs van ons en een knuffel van Kaatje🐕

Reacties zijn gesloten.