Vuurwerkhealingen

Vorig jaar, zowel in november als voor oud en nieuw, heb ik een aantal avonden achter elkaar healingen gegeven op het thema vuurwerk. Daarbij werkte ik op afstand met foto’s van maximaal 10 dieren. Dus het was een groepshealing voor 10 dieren tegelijk.
Ik heb de dieren uitgelegd wat vuurwerk is, waarom mensen dat afsteken en dat het tijdelijk is en ze uitgelegd dat het niet op hun gericht is. Ik heb alle dieren apart een gronding gegeven en ze laten zien hoe ze kunnen aarden/gronden om meer in hun kracht te gaan staan. Omdat ik merkte dat niet elk dier dat vast kon houden, heb ik daar alle avonden aandacht aan geschonken. En ze ook gelijk verteld dat ze dit altijd kunnen gebruiken bij spannende situaties. Ik heb hun energieveld (aura) dichter gemaakt, zodat ze wat meer afgeschermd zijn. Met healingtechnieken heb ik eerdere spannende vuurwerkervaringen uit hun energieveld verwijderd. En per dier gekeken of ze nog iets dringends extra nodig hadden.
Natuurlijk was ik heel benieuwd naar de resultaten, dus ik vroeg een terugkoppeling. De effecten waren verschillend, van totaal geen angst meer, tot jammer genoeg geen enkele verandering, en wat daar tussen zit (bijv. een hond die nu voor het eerst wel weer uit te laten was, ondanks dat de angst niet over was). Waar dat verschil aan ligt, kan ik dan ook niet verklaren. Misschien zitten er dan nog meerdere redenen achter die hier niet aan bod kwamen (misschien wel aan bod zouden komen tijdens een individuele sessie). Mooi was dat iemand vertelde dat haar hond bij een knal op afstand angstig reageerde, stopte en in elkaar dook totdat ze zei: “Kom op, doe eens wat Monique gezegd heeft”. Waarna de hond zich gelijk weer groter maakte en doorliep. Yeah!! Dan ben ik echt trots op die hond, die doet het toch maar mooi even.
Ik weet ook over een kat, die niet alleen angst voor vuurwerk had, maar ook erg bang was voor de sirene de 1ste maandag van de maand. Die is nu helemaal over die angst heen. Zoveel rustiger voor het dier, en de eigenaresse.
Als er behoeft aan is, ga ik de healingen aan het eind van dit jaar zeker weer doen.

Reacties zijn gesloten.