Valentijn is voorbereid op de vakantie

“Mijn kater Valentijn is een echt schat van een beest, maar zeer gevoelig. Ik vind het altijd lastig om hem alleen achter te laten als we op vakantie gaan, omdat hij er zo intens van geniet als we thuis zijn. Toch is het voor hem wel het beste om hem thuis te laten. Omdat ik zelf altijd een beetje gestresst ben voordat ik op vakantie ga, ook omdat we hem achter moeten laten, heb ik een paar jaar geleden contact opgenomen met Monique voor een vakantie consult. En dat doet echt wonderen. De oppas van valentijn geeft de laatste jaren altijd aan dat hij rustig en relaxed is zich heerlijk laat kroelen. Wat vooral bijzonder is (zijn niet mijn woorden maar van de verschillende dames, ik laat namelijk 2 x per dag oppas komen, ja ik weet het een beetje overdreven) is dat het echt lijkt alsof hij er op rekent dat zij komen. Normaal ligt hij boven te snurken, maar dan zit hij beneden in de vensterbank op hen te wachten. Wij hebben de tuin afgegaast, niet zichtbaar want het zit achter Hedra, dus Valentijn komt alleen in de tuin. Echter in de vakantie periode zit het luikje dicht en zit hij de hele dag binnen, wel mag hij af en toe met de oppas naar buiten. Ook dat vertelt Monique hem, dat het luikje dichtzit en hij in principe bij uitzondering naar buiten mag. En normaal is hij erg gefocust op het luikje, ik hoorde van de oppasdames dat hij ook daar relaxter mee omging en als hij naar buiten mocht met hen, hij weer braaf naar binnen kwam. Bijzonder toch?Ik ben super blij met Monique, want ik ga met meer vertrouwen op vakantie en kan het daardoor ook beter loslaten dat ik hem alleen thuis achter laat en dat betekent sowieso een fijnere vakantie voor mij, maar ook voor Valentijn.Super blij met Monique. Dank je wel ! groet van Miranda en Valentijn uit Rotterdam.”

Reacties zijn gesloten.