Bernd in rouw

“Bernd voelt zich weer een stuk beter, dank je wel, Monique!”
Zo begon de mail die ik ontving van Angela.
Bernd was na het plotselinge overlijden van haar man Henk erg depressief geworden. Nu was Angela natuurlijk ook niet stabiel door de situatie, maar na een tijdje ging het wel iets beter met haar. En juist toen viel pas die verandering bij Bernd op. Dat Bernd eerder niks wilde was wel prima voor Angela, zij hoefde zelf ook even niks. Maar nu ze weer wat meer begon te leven i.p.v. overleven wilde ze haar loopjes met Bernd wel wat uitbreiden, maar Bernd wilde niet.
Angela’s zus adviseerde haar om mij te vragen of ik wat kon betekenen voor Bernd.
Ik heb hen eerst een uitgebreide healing gegeven en daarna nog 5 dagen achter elkaar een korte healing.
Angela zag Bernd met de dag verbeteren.
Nu kan ze weer langere wandelingen maken en heeft Bernd er weer zin in. Ook speelt hij weer. Fijn dat ik hem een stuk door het rouwproces heb kunnen helpen.

Reacties zijn gesloten.