Vakantievoorbereiding.

Na een eerdere negatieve ervaring van de hond die uit logeren ging, ivm vakantie van de mensen heeft S mij gevraagd haar hond voor te bereiden. Na de vakantie mailde S dit:
Lieve lieve Monique,
Het is super goed gegaan met hem. Ongelooflijk 🥰. Toen we de camper aan t inladen waren was hij hij al enorm rustig. Eerder was hij altijd onrustig en liep hij veel achter ons aan. Tijdens zijn verblijf heb ik de oppas gevraagd hoe ’t met hem ging.
Dit appte de oppas: Hee lieve S, met jullie schat gaat alles goed! Ik ben zo ontzettend trots op hem! Totaal geen heimwee, hij geniet volop van alle honden om zich heen en vergeet ons zelfs soms. Hangt totaal niet aan ons vast maar komt zo wel regelmatig even bij ons lang voor een lekkere knuffel en gaat dan weer verder met z’n ding doen. We genieten weer volop van hem ❤️ fijn dat hij er is 🐶.
Toen hij opgehaald werd benoemde ze nogmaals dat ’t zo goed was gegaan. Ik heb verteld van jouw contact met hem. “Het had gewerkt”, zei ze. En dat is ook mijn ervaring. Ik wil je ook namens onze hond heel hartelijk bedanken voor je consult met hem. Geweldig hoe energie werkt. Dat weet ik, maar nu was ’t heel merkbaar en voelbaar.
Dankjewel en tot ziens! Liefs, S.

Reacties zijn gesloten.