Mijn pad weer hervonden.

Recensie van A: “Eerder ben ik door Monique geholpen met de problemen met onze hond. Toen zag ik op haar website de reviews over de hypnotherapiesessies, die zij doet. Ja, voor mezelf kon ik ook wel wat gebruiken. In het kort gezegd, ik was eigenlijk een beetje van mijn pad af.
Na een telefonische intake nam Monique mij aan voor de therapie.
Dus…op naar Wilnis.
We hebben eerst uitgebreid gesproken. Daarbij vroeg ze bijv onder andere wat het probleem was, en hoe ik het anders zou willen. Doel was dat te bereiken. Het leek mij wel wat hooggegrepen, maar uiteindelijk, nu na een paar maanden, heb ik dat wel bereikt, met haar hulp.
Ik vond het best spannend van te voren, had geen enkele ervaring met hypnose.
Monique heeft heel goed uitgelegd wat ze ging doen. Het voelde heel vertrouwd. Monique heeft me zo kunnen geruststellen en ik kreeg er gewoon zin in.
Het ging heel ontspannen en rustig. Na afloop voelde ik me zo goed en kon het nare gevoel wat ik altijd ervoer niet eens meer voorstellen.
Na de sessies (normaal zouden het er meer zijn, maar Monique doet zoveel tijdens de lange (maar het voelde niet als té lang, het was goed te doen) sessies dat we in 2x klaar waren en ….probleem opgelost!!! Ik heb mijn rustige pad weer geheel hervonden. Echt wonderlijk. Ik ben er superblij mee. Echt waar!”

Reacties zijn gesloten.