Sam en Noortje

“Ik heb Monique in eerste instantie ingeschakeld voor mijn twee katten. Ik wilde weten waarom Sam steeds wegloopt en hoe ze het vinden dat ze nu niet meer naar buiten mogen. Wat Monique vertelde wat zo herkenbaar en ook erg bevestigend. Ik snap nu waarom Sam aan de zwier gaat en dat hij beter niet los naar buiten kan. Dat geeft rust. Ik wilde ook weten hoe ze het zouden vinden als er een hond zou komen. Ook hier was de reactie erg bevestigend. Toen de hond kwam heb ik Monique weer ingeschakeld om ze allemaal voor te bereiden. Met de katten ging het super soepel! Het was gewoon helemaal prima dat hond Noortje er was. Omdat Noortje een getraumatiseerde hond is, heb ik voor haar nog weer apart een consult gehad, omdat het nog niet lekker liep. Heel fijn om nu te weten wat ze nodig heeft om balans en vertrouwen te vinden. Na het consult ging het gelijk al beter! Super bedankt Monique, je consulten geven een hoop inzicht en je bent lekker aards, dat is ook fijn”.

Reacties zijn gesloten.