Paco en Nero

Uit eerbetoon vandaag het verhaal van Paco en Nero:
Marianne: “Vandaag 2 jaar geleden op 4 Mei 2015 is Nero vrij plotseling overleden. Voor mij was dat moeilijk te verteren. Het zou ongeveer twee weken na het overlijden van Nero zijn geweest dat ik toevallig het verhaal van Monique in de krant las. Ik heb er nooit in gelooft. Maar nadat Monique de foto had gezien was daar het eerste consult. Ze kon mij gelijk vertellen dat wij heel goede baasjes waren geweest en dat er heel veel liefde was geweest tussen Nero en ons. Nero had ook nog een broertje Paco. Ik heb toen gevraagd of Paco ook wat wilde vertellen maar die knipperde met zijn ogen en gaf door dat Nero alles maar moest vertellen. Monique heeft heel veel rake dingen verteld. Ik heb daarna nog een paar consulten gehad omdat ik het heel erg moeilijk had. Het heeft mij wel op de goede weg geholpen.
Helaas moest ik op 9-12-2016 weer een consult aan vragen voor Paco. Monique zei dat hij erg moe was en raadde mij aan contact op te nemen met de dierenarts. De afspraak stond op een maandag daarna. Maar op vrijdag is Paco ook overleden. Heb daarna weer een paar consulten gehad omdat ik ziek was van verdriet. Maar Monique, Paco en Nero hebben mij er doorheen gesleept. Ze vertelden mij dat ik door moest met leven. En dat ze iedere nacht bij me zijn. Ik kan het niet verklaren, maar geloof me: ze zijn er!”
foto: Mooie Paco en Nero.

Reacties zijn gesloten.