‘Mijn extreme vermoeidheid is weg!!!’

Nog nooit ben ik onder hypnose geweest maar ik las ervaringen op de site waarvan ik dacht: zou het dan voor mij ook helpen?
Bijna 11 jaar geleden heb ik een flinke langdurige burn-out gehad en daar ben ik langzaam weer uit gekomen. Daarbij heb ik hulptrajecten gevolgd en ook ben ik veel bezig geweest met zoeken naar de balans spanning/ontspanning.  Voor mijn gevoel had ik een modus bereikt waarin ik overeind bleef, mijn werk kon doen(parttime) mijn huishouden samen met mijn partner, een best leuke moeder en vriendin was en ook nog 2x in de week ging sporten.  Alles wat hoorde deed ik maar om half acht was ik eigenlijk zo moe… zo moe dat ik eigenlijk uitgeput was maar een keer slapen hielp niet en dus ik ging door tot ik dan rond tien uur kon zeggen “ ik ga naar bed, nog even lezen hoor” 
Samen met Monique een behoorlijke tijd gepraat en helder gekregen waar ligt het probleem en hoe gaan we dit samen aan.  Daar ging ik.. onder hypnose… en nee mijn ogen gingen echt niet open en ik hoorde mezelf antwoorden geven die vanuit ik weet niet waar precies kwamen maar confronterend was het zeker.
Nu ben ik een half jaar verder, mijn extreme vermoeidheid is weg!!!
Ik kan sporten bij de fysio zonder terug te komen en eigenlijk niks meer te kunnen. Natuurlijk ben ik moe als ik terugkom, dan neem ik iets te drinken, ga lekker douchen en dan ben ik er weer.
Na een volle werkdag ben ik soms ook wel echt moe, dan eten we, loop ik een rondje buiten en dan gaat het weer. Mijn lijf/hoofd heeft echt een ander weg gevonden om met alles om te gaan zodat ik veel beter in mijn energie zit, meer kan genieten, meer initiatieven neem, vaker s avonds nog even wat doe en dan gewoon moe en voldaan mijn bed in stap en niet meer compleet uitgeput!
Wat ben ik blij dat ik de stap genomen heb om dit voor mezelf te doen, om dit aan te gaan en uiteindelijk met dit resultaat verder te kunnen. Echt ontzettend bedankt Monique voor al je lieve begeleiding, zoveel zorg en aandacht, zo veilig gevoeld tijdens de hypnose en vooral met deze uitkomst.  Voor een ander zou ik zeggen, als je erover nadenk zou dit wat kunnen zijn…doe het maar want hier ga je echt heel blij van worden, een cadeau voor jezelf.

Reacties zijn gesloten.