Archie

“Archie is gevonden als kleine kitten van ongeveer 5 weken oud in een polder door mijn zoon. Hij fietste daar en zag een veel te kleine hummel moederziel alleen, stopte hem in zijn rugzak en leverde hem af bij mij. Ik zag dat hij mishandeld was en ernstig ziek. Een harde buik. Drie dagen lag hij tussen leven en dood op het IC van de dierenarts. Daarna is hij liefdevol opgevangen door een lieve mevrouw met een moederpoes en kittens.  Na veel behandelingen bij de dierenarts en veel liefde van moederpoes en de andere kittens en volwassen katten daar in huis, kwam Archie terug bij mij. Hij nam ook een mede kitten vriendje mee. Ze kunnen niet zonder elkaar. Alles ging goed. Eten spelen, rennen, springen, niets was er overgebleven van het mishandelde katje. Hij was vrolijk, enthousiast en gelukkig.
En dan ineens verandert alles.  Archie veranderde van het ene moment op het andere moment in een angstig kreupel gehandicapt katje. Hij kon nauwelijks meer bewegen. Ik zag het voor mijn ogen gebeuren. Hij schuifelde met zijn achterpootjes over de grond zoals ik hem aantrof toen mijn zoon hem vond. Wat gebeurt hier ??
Ik ken Monique al heel lang en zij heeft mij ontzettend vaak geholpen met uiteenlopende problemen met mijn katten familie. Ik heb haar meteen gemaild en zoals zij al meteen terug schreef :”toeval bestaat niet, ik heb nu een uitvaller en volgende week ga ik op vakantie en ik zit verder helemaal vol.” Zoals Monique te werk gaat, maakt ze voor het consult contact met Archie en ze komt er achter dat hij in een onverwerkt trauma zit en er niet uit kan komen. Ze belooft 5 healingen te doen 5 dagen achter elkaar. Langzaam zie ik Archie terug keren naar “normaal”. Langzaam begint hij weer te lopen. Langzaam begint hij weer te proberen te rennen. Langzaam probeert hij weer te springen. Éen keer krijgt hij een complete terugval een week later. Monique spreekt hem duidelijk toe. “Kom op, je kan het !!” Het heeft meteen effect. 
En nu precies 6 weken later heb ik een kat Archie die krachtiger is dan ooit, sterk op zijn pootjes staat en vol zelfvertrouwen is. Zijn trauma is achter de rug, dankzij Monique !”

Reacties zijn gesloten.