Healingen

Na een aantal maanden wekelijks gratis healingen gegeven te hebben, heb ik gevraagd wat mensen merken bij hun dieren. Hier een aantal reakties:
Heb er nog maar 3 meegemaakt maar het lijkt alsof er wat minder gepest wordt door 2 overheersende katten naar 2 zachtmoedige katten πŸ™.
Mijn kat is niet fit en ze is door jouw healings minder onrustig.
Heb voor onze mooie lady een healing gevraagd omdat ze haar haartjes kort beet. De eerste keer heeft het wonderen gedaan, na een week poetste ze niet meer zo intensief en beet ook haar haren niet meer kort.
Ze wordt een stuk rustiger en komt tegenwoordig vaker een aai halen. πŸ˜Š
Onze hond wordt er echt meer ontspannen van en onze kater ging na de eerste keer ineens weer fijn spelen met zijn muisje en onze eigenzinnige winkelkat heeft woensdag spinnend staan knuffelen met me! Ik merk bij elk dier verschil πŸ™
Mijn kat heeft last van blaasontstekingen door stress, dat is nu weg en ze is liever en aanhankelijker, ik ben weer haar beste vriendin, bedankt β€
Meestal is ze een stuk rustiger na de healing , deze keer was ze juist onrustig volgens mijn zoon, wrs omdat ik zelf niet thuis was.
Ze is een stuk rustiger β™₯️
Ze was erg rustig tijdens de healings. Helaas op straat en als ik visite krijg erg springerig nog steeds hoop dat dit ook nog minder wordt en de mensen en honden meer gaat negeren mijn lijf zou er dankbaar voor zijnπŸ˜‚πŸ˜‚erg fijn dat je dit doet nogmaals bedankt πŸ’πŸ’
M is iets relaxter, gisteren was hij heel rustig, ook tijdens de wandelingen. Buiten gaat het ook af en toe beter maar dan opeens reageert M op alles wat beweegt en voorbij komt. Maar ik merk verandering.
T komt er weer meer bij liggen, voelt zich goed.
Onze oude kat rustiger, alleen nog het plagen van onze andere katten.
Ze komt uit Bulgarije. Ze is sinds een half jaar bij ons. Gister na de healing was ze heel rustig, veel geslapen. Vandaag was ze zo vrolijk en relaxed. Zo heb ik haar nog niet meegemaakt. Ze heeft nu een aantal healingen van Monique gehad. Het gaat heel goed met haar!
Ik ben je zeker enorm dankbaar voor deze wekelijkse healing. Mijn hsp kater heeft na 12 jaar op 18 december zijn maatje onverwachts verloren en eind december moesten we ook nog verhuizen. Dat was erg veel voor hem. Gelukkig vond ik jou healing vrij snel op Facebook en ik geloof echt dat het hem echt helpt beter te aarden en om zich aan te passen aan zijn nieuwe situatie. β˜ΊοΈ Ook heeft ons en jou gesprek met T geholpen na zijn uitval tegen mij. Ik besef me nu meer wat hij nodig heeft en ik zie aan hem dat hij echt zijn best doet om geduldig te zijn, tot dat hij zelf naar buiten mag in de tuin. Hij is echt een stuk liever en onze band een stuk hechter. Bedankt namens mij en T. β€οΈπŸΎ
Mijn knapperd wordt er heel zen van en bovenal echt happy! Alsof de prikkelverwerking na een healing 2x zo snel gaat. Ook eet ze dan beter en haar gevoelige spijsvertering versterkt.
Heb bij S en D nog geen verschil gezien πŸ€”. Moet ook zeggen dat het nog geen achter-elkaar-aan-gaan tijd is, dat is meestal β€˜s avonds laat of in de nacht.
Ik merk dat onze hond veel rustiger is, maar aan de andere kant ook veel levendiger, alsof ze weer plezier heeft in het leven❀️. Ze is 11j, is vorig j in april haar mama verloren aan hartfalen en was zo depri nadien en had verlatingsangst.
Nu hebben we sinds enkele weken een hondje erbij, een vriendje ( rescue hondje) en ze bloeit nu weer helemaal open. β€οΈ
Ik merkte direct na de eerste healing dat ze rustiger was, waarvoor grote dankπŸ™.
Ik merk dat mijn B rustiger is, samen met de gronding en het dicht maken van haar aura merk ik echt heel veel verschil!!
We dachten de eerste dag dat onze O iets rustiger was, maar vandaag weer onrustig helaas. Volgende week nieuwe kansenπŸ™πŸ»
L knapt er ook heel erg van op. Ze is zekerder, minder onrustig, slaapt beter en is wordt steeds meer de blije hond van een jaar geleden. Ben elke dag nog blij dat ik een persoonlijk consult heb gedaan en de wekelijkse healingen als onderhoud.
D reageert rustiger op andere honden, ze hoeft haar zelf niet meer zo op te pompen en volledig onbereikbaar te zijn bij het passeren van andere honden. Als we nu een hond aan zien komen tillen we haar nog steeds wel op en als ik dan tegen haar blijf praten gaat het al een stuk beter als voorheen. Super van je Monique!
Onze Y reageerde heel relaxt op de kleinkinderen die hij toch wel wat eng/ druk vindt.
Hij heeft tijden niet bij me gelegen nu al de 2de avond😍πŸ₯°
G heeft er zeker baat bij( en ik dus ookπŸ˜‰) ervaringen zijn wel wisselend. Paar keer achter elkaar juist een hyperactieve niet luisterende hond maar laatste 3 keer stuk beter. Mijn hoog sensitieve G is heel vrolijk en actief maar wel meer op mij gericht. Ben blij met je Monique en deze healings😘
Ik heb al eerder voor V individuele consulten bij jou gedaan, o.a. voordat we op vakantie gingen om hem uit te leggen hoe en wat en hoe lang en een keer vanwege vreemde katten rondom de tuin. Daarna ook nog individuele healing voor hem. Heeft goed geholpen! Afgelopen 2 weken was V uit logeren bij mijn vriend. Ik had een kleine mini verbouwing. Hij is gek op mijn vriend dat ging goed! Afgelopen zondag kwam hij weer thuis. En hij was echt 2 dagen extreem hyper alsof hij zijn tuin weer terug moest winnen. Mijn tuin is afgegaasd dus hij kan er niet uit. Zoveel onrust, luikje in en luikje uit. gewoon sneu. Toen heb ik V voor de groepshealing opgegeven. Ik zei vanmorgen tegen mijn vriend hij is echt weer een stuk rustiger heel bijzonder. Door jou! Ben heel blij met jou en V ook! Geeft weer rust in huis dank je wel πŸ₯°
Poes L die ik een paar keer heb ingebracht, heeft al langere tijd last van kale en open plekken in haar vacht. Veel gedokterd en voeding veranderd maar niets hielp. Nu na een paar keer healingen zie ik duidelijk verbetering. Ik ben daarom ook heel blij dat je nog even door gaat met healingen geven.
D ligt de hele dag al te slapen. En heel erg relaxed. Deze bijna 17 jarige kanjer.
Mijn hond is aanhankelijker (soms tot het irritante toe πŸ˜‚ ) en is rustiger met uitlaten. Ik merk dat ze in huis wat fijner rondloopt. Oh, en ze snurkt als een tierelier πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Ik merk dat hij rustiger is. Niet dat hij druk is maar minder nerveus . πŸ€—πŸ‘πŸΌ
Voor M helpt het heel erg wisselend.
Door zijn chemische castratie is hij heel onzeker geworden naar andere honden. En door de healingen negeert hij nu 9 vd 10 passerende honden. Ik denk dat die ene ook een beetje aan mezelf te danken is. Ik heb nu toch een kleine schrik opgebouwd als er andere honden voorbij lopen, maar ook hier gaan we samen weer aan werken πŸ˜
Ik (wij) zijn in ieder geval heel erg blij met deze optie πŸ€
Heel erg bedankt voor jouw inzet πŸ˜˜
Lieve Monique, M reageert er goed op, ze wordt relaxter (ze is hsp en erg onzeker, buiten helemaal en ze heeft ook artrose) en ik merk aan haar wanneer ze de healing heeft ontvangen. Tot nu toe zie ik wel enig verschil πŸ˜Š
Deze week merkte ik weinig aan haar……Volgende week wellicht beter.
Ik ben je zeer dankbaar voor deze healingen πŸ™πŸ˜˜.
Mijn kat heeft al een aantal weken niet meer buiten de bak of op bed gepiest. Hoop dat het zo blijftπŸ‘
Ik weet niet zeker of je H ook een healing hebt gegeven, maar het valt me wel op dat hij nu rustiger zijn bakje leeg eet!
Ik heb laatst onze herder S opgegeven voor de healing omdat ik wist dat hij heel erg ziek was en vond dat hij wel wat steun kon gebruiken (we hebben afgelopen maandag afscheid van hem genomen), kon de keren dat ik hem heb opgegeven merken dat hij een healing kreeg hij was op dat moment onrustig, raar een vreemde die in je kop gaat zitten πŸ˜‰ , mij lukte het namelijk niet om echt contact met hem te krijgen. S was een herplaatser waarvan we nooit precies geweten hebben wat er allemaal in zijn rugzak zat, wel dat het veel was, het is ons wel gelukt in de 2,5 jaar dat hij bij ons mocht zijn hem met behulp van deze healingen en onze terror teckel M weer wat vertrouwen te geven.
Z schrikt van veel dingen en dat lijkt iets te versterken, met de konijnen is ze wel sneller te corrigeren (minder intens mee bezig). F merk ik niet veel verschil en C heb ik nog maar 1x laten meedoen, daar kan ik nog niets van zeggen.
Wat ik belangrijk vind is dat ze inwendige rust krijgen en ik ga ervan uit dat ook al zie ik het niet zij er veel baad bij hebben.
S had gisteren een ingreep bij de dierenarts. Met verbazing sla ik hem gade. Hij is vrolijk, alert en wil meer dan eigenlijk mag. Ik moet hem afremmen.
Heb afgelopen week voor de 1ste x aan de healing meegedaan voor K en merkte met de 1ste ronde dat ze relaxed mee liep aan de riem en ook niet getriggerd werd door honden die aan de overkant liepen. Dus zeker voor herhaling vatbaar.
Hoi kanjer, ik hoop echt uit grond van mijn hart dat je er nog ff mee doorgaat want mijn hondjes m en b hebben er beide enorme baat bij….waar ik je heel dankbaar voor ben . Helaas heb ik n uitkering dus ben heel blij met je gratis healingen want mijn hondjes zijn m’n alles.
Mijn kat heeft last van misplaatste agressie naar mij. Als ik me niet lekker voel dan ben ik de pineut. Hij wil me dan aanvallen. Hij gaat ook vaak voor me zitten en staart me dan aan en als zijn staart begint te zwaaien dan is het oppassen geblazen. Vorig jaar zat ik nog constant onder de krassen etc. Het enige wat hij nu nog af en toe doet is aanvallen zonder nagels, dan slaat hij even zijn poten om mijn arm of been. Zitten staren doet hij nog wel, maar met afleiding kan ik een aanval voorkomen. Sinds een goede week heeft hij zijn aandacht verplaatst naar mijn kinderen. Hij gaat dan naast ze staan en gromt/jankt alsof hij zo boos en agressief is en valt ze dan ook echt aan op de benen. Daar heb ik hem vorige week voor opgegeven en dat is nog niet weer gebeurd. Ik had al een half jaar een plank hoog voor hem hangen naast de bank en daar zit hij sinds vorige week vrijdag ineens weer op. Ik kan avonds dan rustig tv kijken zonder constant te kijken waar is hij. Ben zo blij met de veranderingen. Hij is een geval apart maar beetje bij beetje komen we er wel. Ben dus ontzettend blij met deze healings.
M is ziek van een normaal ongeneeslijke ziekte. En krijgt naast medicatie ook heel veel healing op het moment uit verschillende hoeken. Waaronder van mij. Ik weet dus niet exact wat zijn reactie is op jouw healing is. Maar hij is altijd heel ontspannen als hij healing of Reiki krijgt, ook als hij op woensdag avond de healing van jouw krijgt. Het belangrijkste is dat hij nu aan de beterende hand is en ik gewoon zeker weet dat jouw healing daar ook heel mooi aan bijdraagt. Ik ben heel blij dat ik hem 1x per week aan kan melden bij je en zo lang je het doet zal ik hem blijven aanmelden. Tot hij beter is πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
Ik merk aan F sinds woensdag verbetering. Gaat wat makkelijker mee naar buiten en lijkt meer te genieten. En hij kwam helemaal tegen me aan liggen toen ik een enorme huilbui had. Ik was zo wanhopig over zijn gedrag dat ik had besloten om hem te herplaatsen. En moest ineens zo huilen en toen kwam hij bij me om me te troosten en misschien te zeggen dat hij bij mij wilt blijven. Ik ga er dus weer voor en blijf de healings volgenπŸ’•πŸ™
Zo een mooi lief gebaar van jou om dit te doenΒ πŸ€—
Vorige week heeft H een healing ontvangen. De verbetering met zijn voerbak probleem zet goed door. Langzaamaan zet ik zijn bakje steeds een stukje terug naar de oude plaats en hij blijft rustig zijn bakje leegeten!
Voorlopig nog niet zoveel gemerkt aan Y. Ik wil graag terug mee doen volgende keer. Hoe weet je op welke moment je de healing doet? Ik zou dan graag haar gedrag observeren πŸ˜Š
Mijn hond S heeft meer vertrouwen gekregen en is véél rustiger in zijn ontmoetingen met andere honden. We zijn er nog niet, maar wat een stappen maakt hij πŸ’•
Ik ben je hier ook enorm dankbaar voor een paar weken geleden hadden we de hoop opgegeven dat onze oude dame niet meer lang bij ons ging zijn dagen aan een stuk afwisselend bij haar geslapen en toen kwam ik je berichtje tegen . Ik heb haar toen opgegeven en we zagen naar de eerste keer al een kleine verbetering bij de 2de keer ging het nog beter en bij de 3 de keer gaat het een stuk beter met onze oude dame en kan ze weer rond en vergeet ze wel eens dat ze moet luisteren
Maar heel hard bedankt er voor ❀
Ik vind je ook fantastisch zie bij mijn 2 hondjes waar ik ook stiekem al beetje afscheid van het nemen was grote verbetering . Ik doe ze om te beurt en ben je echt superrr dankbaarΒ πŸ™πŸ™πŸ™

Reacties zijn gesloten.