Weinig zelfvertrouwen, onzekerheid.

Hypnotherapie, ervaring van B: Ongelooflijk dat ik in 2 sessies al zo veranderd ben! Mijn zus had al langer gezegd dat ik misschien met hypnose van mijn onzekerheid afgeholpen kon worden. Maar ik durfde niet. Ik was nog nooit bij een therapeut geweest en wist niet goed hoe dat zou gaan. Ik volg Monique al een tijd op facebook en heb voor mijn beide hondjes al eens een consult gedaan. Dat waren prettige ervaringen en daarom zou ik me bij haar vast wel veilig genoeg voelen om te gaan voor mezelf. Ik zag op haar facebook ook notities over angst en onzekerheid, dus blijkbaar is het mogelijk er vanaf te komen. Het was echt een hele wonderlijke ervaring. Niks engs aan. Ook fijn Monique live te zien, na de telefonische consulten met mijn hondjes. Ik was nerveus toen ik er naar toe ging, maar Ik werd warm ontvangen en werd helemaal rustig bij haar. Eerst hebben we gesproken over mijn onzekerheid en wat het voor me betekent en hoe het me beperkt. Daarna kwam de hypnose. Ze legt helemaal uit wat er gaat gebeuren. Eerst lekker ontspannen in de stoel installeren en daarna was het zover. Wat ze nu allemaal precies deed kan ik niet helemaal uitleggen. Je bent er wel gewoon bij, maar het voelt gewoon of alles goed is, heel prettig. Ik was tijden niet meer zó ontspannen geweest, ik weet niet hoelang het duurde, maar het had wel uren mogen duren. Maar nu het rare: Na afloop vroeg ze of ik dat gevoel van onzekerheid nog eens kon voelen, oproepen, maar echt…het ging niet. Toen zei Monique letterlijk: “Nee, precies, alsof het er nooit geweest is.” En heel apart, maar zo voelde het ook echt. Na 2 weken de 2de sessie. Daar ben ik onder hypnose gegaan naar mijn jeugd om te kijken waar het ontstaan is. Dat was wel emotioneel. Er was na de 1ste sessie al veel veranderd, maar nu is het nog beter. Ik merkte dat ik me niet meer zo onzeker voelde in mensengroepen, op mijn werk, bij collega’s in een vergadering bijv. Daar had ik altijd het gevoel dat ik me beter stil kon houden en als ze dan mijn bevindingen vroegen werd ik rood en wist ik gewoon niks te zeggen. Nu durf ik zelf het initiatief te nemen en mijn mening geven. Het voelt zó bevrijdend. Ik merk nu pas hoeveel dingen ik uit de weg ging, omdat ik dan onzeker was. Nu ga ik bijv een cursus ‘vogelgeluiden herkennen’ volgen, wat ik altijd al wilde. Er gaat een wereld voor me open. Ik kan het iedereen die onzeker is aanraden.
Wil jij van angsten af in 2 sessies: https://moniquevanderdrift.nl/hypnotherapie

Reacties zijn gesloten.