Weer bij elkaar.

Nadat A bij mij 2 hypnosessies gedaan heeft bij mij, kreeg ik deze mail van haar: Zij en haar vriend zijn weer bij elkaar.
Hoi Monique, Graag wil ik je laten weten hoe het nu met mij gaat. Het gaat super goed!!!! Echt heel erg bedankt voor je hulp! Na 3.5 week uit elkaar te zijn geweest en veel te hebben gepraat hebben mijn vriend, ja je leest het goed, en ik besloten om verder te gaan samen. Hij merkt heel erg aan mij na dat ik die 2 sessies heb gehad dat ik veel rustiger ben en meer na denk met wat ik zeg en doe. We praten ook heel veel over waar we tegen aan zijn gelopen en hoe we dat nu voortaan anders gaan doen. Meer mensen om mij heen merken dat ik rustiger ben. Zelf heb ik ook meer rust in mijn hoofd. Ik merk soms dat ik op bepaalde dingen wil reageren en dan denk ik nee laat los en dan voel ik mij zo vrij. Ik voel mij zo gelukkig nu! Nog nog een paar maandjes door zetten om mijn opleiding af te ronden en dan kan ik helemaal stralen. Nogmaals bedankt voor al je hulp.

Reacties zijn gesloten.