Vrij gevoel, zonder angst

Reaktie van B na hypnotherapie: Ik had echt nooit gedacht dat ik ooit van mijn verschillende angsten af zou komen. Al vele jaren eerder had ik eens hypnotherapie overwogen, maar toen gaf die hypnotherapeute aan dat we wel minimaal 12 behandelingen nodig zouden hebben. Dat werd niet vergoed en ik kon dat toen niet betalen. Toen was ik alleenstaand met 3 kinderen. Inmiddels zijn de kinderen groot, heb ik een vriend en hij zei dat ik het weer eens moest proberen. Hij volgde Monique op FB, zei dat ze goede resultaten had met maar 2 sessies. Ik las op haar FB de ervaringen, werd enthousiast en dus ik maakte de afspraken. Ik zag er echt naar uit om naar haar toe te gaan, maar hield ook in mijn achterhoofd dat het mogelijk niet zou werken bij mij. Monique zei ook eerlijk dat het niet voor iedereen de juiste therapievorm is. Ik ben inmiddels geweest en heb er geen moment spijt van gehad. Al na de 1ste keer voelde ik me anders, beter, vrijer. En dat heeft zoveel effect op mijn dagelijks leven. Het valt nu pas op hoeveel rekening ik hield met mijn angsten, wat ik allemaal vermijdde. Ik kan het iedereen aanraden.

Reacties zijn gesloten.