Rust, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid.

Ervaring Hypnotherapie van Barbara: In het verleden heb ik al een aantal readingen/coachingsconsulten bij Monique gedaan. Ook al eens een workshop. Waar ik steeds mee te maken krijg dat moeilijk voor me is, heeft te maken met mijn grenzen naar mensen aangeven en mijn zelfvertrouwen. Monique heeft eerst met me gesproken en legde me uit wat hypnose is (helemaal niet eng!) dat ze in mijn onderbewustzijn iets onder hypnose ging veranderen, waardoor er andere manieren zouden komen, waardoor ik er anders mee om zou kunnen gaan. Nou dat wilde ik wel. Ik was verrast dat ik zo makkelijk onder hypnose ging (hoewel ik me eerst steeds afvroeg “Is dit het nu? Ben ik nu onder hypnose?”). Het was heel ontspannend. Heel apart dat op een gegeven moment mijn ogen dichtgeplakt leken. Ik kreeg ze gewoon niet open. Maar ook dat was niet eng. Alles voelde zo rustig en vertrouwd. Ook heeft Monique iets voor me opgenomen, waarbij ze steeds de woorden rust, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid zei. (Dat luister ik thuis als ik in bed ligt. Dat doet echt iets met me. Het geeft rust en kracht). Aan het eind voelde ik me heel relaxt en gelijk krachtiger en zelfverzekerder. Ik ben nu 2 keer bij Monique geweest en voel me zoveel beter. De 2de keer zijn we naar vroeger gegaan onder hypnose, en voelde iets wat er gebeurd was daarna zo anders. Het trauma dat daar zat is gewoon opgelost. Mijn man merkt ook dat ik duidelijker ben in aangeven wat ik wel en niet wil. Ook naar sommige mensen geef ik al beter mijn grenzen aan. Maar het is een proces dat nog steeds doorwerkt. Ik kan je hypnotherapie bij Monique aanraden.

Reacties zijn gesloten.