Queeny

Ik kreeg een mail van D over haar hond met de volgende beschrijving; Een riem om te lopen kende ze niet. Ze kroop helemaal weg onder de tafel. Ik had nog nooit zo een angstige hond gezien. Sindsdien is ze angstig voor mensen, andere dieren, geluiden (vuurwerk, harde knallen). Harde wind en regen. Wanneer ik met haar wandel is ze ook onzeker.  Ze kijkt vaak omhoog zowel binnenshuis als buitenshuis met die mooie kijkers van haar. Ze is heel alert naar mij. Volgt mij altijd. Tijd voor een consult.
Na het consult: Hai Monique, Ik wou je heel graag het volgende met je delen…Na je consult zijn wij met zijn allen aan de slag gegaan…Wat zijn wij blij met je adviezen…Vooral de roze olifant… ( https://moniquevanderdrift.nl/roze-olifant) Deze gaan we niet vergeten…Hoe gaat het nu? Ik moet eerlijk zeggen wij hebben een hele andere hond nu…We kunnen weer heerlijk wandelen… Voorheen was ze zo angstig om naar buiten te gaan… Ze hoefde de riem maar te zien en dan ging ze zich het liefste verstoppen… Het voelt zo fijn dat ze nu zo rustig is…Het was soms tot ergernis aan toe om met haar te lopen…Omdat ze graag mag scannen met haar prachtige bruine ogen, leid ik haar af… even knuffelen… en dan weer lekker doorlopen…Vreemden buitenshuis blijft ze ontwijken maar dat vind ik niet erg… Ze begint zelfs op het vuurwerk anders te reageren… Heel af en toe wat angstig maar ook dat gaat stukken beter…Zelfs de sierkussens op de bank blijven heel ha ha ha ha.
Na een aantal maanden kreeg ik de volgende tekst in een mail: Hai Monique, Ik wou je graag laten weten dat het aan deze kant nog steeds goed gaat. Het gaat zelfs zo goed dat we er zelfs een puppy bij hebben kunnen nemen voor mijn zoon. Zoveel liefde.

Reacties zijn gesloten.