P. is tevreden.

P. was erg tevreden over de hypnotherapie: “Hallo Monique, nog steeds voel ik me erg goed en sterk, na de 2 sessies die al even geleden waren. Zo sterk als ik na de 1ste sessie naar huis ging, heb ik me eigenlijk al die tijd gevoeld. Dat gaf ik al bij de 2de sessie aan, die 2 weken daarna was. Ik was benieuwd of ik ook de situatie op mijn werk en met mijn schoonzus aan zou kunnen (je mag dit plaatsen, maar die situaties hou ik graag even privé). Ik ben al meerdere keren in die situaties belandt en het ging heel goed. Ook bleef ik er niet meer zo lang mee rondlopen, als vóór de sessies. Heel apart is ook dat inderdaad anderen anders op mij reageren. Ze hebben door dat ze niet meer zo over me heen kunnen walsen, want dat laat ik echt niet meer gebeuren. Heel erg bedankt.”

Reacties zijn gesloten.