Oude patronen en schuldgevoelens

J: “Nadat mijn hond was overleden, kwam ik in oude gedachten patronen terecht.
En schuldgevoelens. Ondanks dat ik echt alles had gedaan en gegeven wat kon bleef ik mezelf straffen. De pijn was ondraaglijk en ik besloot twee Hypnotherapie sessies te doen bij Monique. Monique heeft eerst de fysieke pijn erover in mijn lichaam aan gepakt en in de tweede sessie zijn we naar de oorsprong gegaan van deze pijn en schuldgevoelens.  Monique is zeer goed in staat je in een zeer diepe hypnose te brengen en dan allerlei vragen aan je te stellen. Ze heeft me geholpen om het heengaan een betere plek te geven en te accepteren dat het is gegaan zoals het is gegaan. 
Ik kan iedereen aanbevelen bij hardnekkige patronen en gedachten deze sessies bij haar te gaan doen. 
Het heeft mij zeker geholpen, ook al komen er nog af en toe oude stekeltjes terug. 
Dankjewel Monique voor je fijne begeleiding en vakkundigheid.”
Inmiddels gaat het goed met J en past ze momenteel op honden, vooral puppies , waar ze van geniet. 

Reacties zijn gesloten.