Leuke bijkomstigheid, een date.

De ervaring over de hypnosessies: van Veronique: “Ik ben alleenstaand, maar heb best een goed leven, leuke baan, eigenlijk niks te klagen. Maar…altijd voelde ik iets van spanning en onzekerheid, als ik met andere mensen was. Op mijn werk in contact met collega’s, maar ook privé, of bijv in de winkel of sportschool. Ik heb nogal veel meegemaakt en ben ook veel gepest op school, waardoor ik me altijd lichtelijk nerveus en op mijn hoede voelde bij andere mensen. Hiervoor ben ik naar Monique gegaan, niet wetende of ik voor een reading of voor hypnotherapie moest gaan. Ik liet het maar aan haar over. Het werd hypnotherapie. We hebben gewerkt aan mijn onzekerheid en bij de eerste keer voelde ik me na de hypnose direct krachtiger, rustiger en zelfverzekerder. Dat waren de waardes waar ze de therapie op inzette. Zo apart om dat dan ook gelijk al zo duidelijk te voelen. Ik was benieuwd of ik dat vast kon houden. Maar ik was ook verbaasd hoe die hypnose ging. Ik kan het niet uitleggen, maar je bent bij en tegelijkertijd merkte ik dat ik bijvoorbeeld toch mijn ogen niet kon openen. Maar dat voelde niet eng, het was eigenlijk een soort keuze van mij omdat ik zo heerlijk ontspannen was dat het wel goed was. Ik kan het niet zo precies uitleggen, maar het was gewoon wel goed.Na ongeveer 2 weken kwam ik bij haar voor de 2de keer. Ze zei dat we dan het ‘probleem’ (Monique noemde het ‘die gewoonte’) er met wortel en al zouden uittrekken, maar eerlijk gezegd was ik al tevreden met het resultaat na de 1ste keer, want ik merkte dat ik die kracht en rust nog steeds had en me bij andere mensen echt zelfverzekerder voelde. En wat grappig was, was dat andere mensen ook een verandering merkten. Ik had zelfs een man, die ik al langer ken, en stiekem heel leuk vind, aangesproken, wat ik eerder niet durfde. Ik vertelde dat aan Monique en ze zei dat ze ook een verandering bij me zag, al in mijn houding. Na de 2de keer dat ik kwam voelde ik me nog beter. Een verschil was dat ik toch na de 1ste keer nog moest zien of dat goede gevoel zou blijven en na de 2de keer wist ik dat zeker. Daar was ik van overtuigd. Inmiddels gaat het nog beter met mij. Ik heb zelfs spontaan die leuke man voor een kop koffie uitgenodigd en tot mijn verbazing zei hij dat hij dat wel wilde. We zijn nu voorzichtig aan het daten en zien wel hoe het gaat. Dit resultaat had ik niet verwacht van die 2 consulten, en het was mijn doel ook niet, maar ik ben er heel blij mee. Dank je wel, Monique en wie weet zie ik je op onze bruiloft 😉

Reacties zijn gesloten.