Hij is er weer!

Een reaktie van iemand wiens kat vermist was:
Overigens moet ik zeggen dat ik, omdat er bij vermissingen veel emoties bij te pas komen, soms periodes heb dat ik geen vermissingszaken doe.
L: Over de zoektocht en het vinden van F. (kat 1 jaar oud, nog niet eerder buiten geweest):
Bij de vermissing van F heb ik na een week contact gezocht met Monique. Wat ik heel erg prettig vond was haar rustige houding vol vertrouwen. Monique legde heel precies uit waarom vermissingen zo lastig zijn en omdat ik haar hulp toch zo graag wilde heeft zij mij en F;-) geholpen. Het telefonische gesprek van te voren was al heel erg fijn en herkenbaar, waarin ik heel duidelijke aanwijzingen kreeg wat te doen, waar te zoeken en ook veel rust kreeg over hoe we dit gingen ‘oplossen’. Naast het gesprek heeft ze meerdere malen contact gemaakt en F geholpen zich te laten zien. Twee dagen na het gesprek lag F ineens ergens op een dakje in de zon. De dag daarna hebben we hem ook echt kunnen vangen. Een enorme opluchting en zo gelukkig dat hij er weer is.
Hij zat op een plek waar we voor het gesprek niet keken, het gesprek heeft dus op allerlei manieren geholpen en echt ervoor gezorgd dat F weer terug is. Ik heb Monique als een heel integer, vertrouwenwekkend en betrokken mens ervaren. Ik gun iedereen z’n vermiste huisdier terug.. het zal vast niet allemaal zo mooi lopen als bij ons.. en dat maakt dit werk denk ik ook vreselijk lastig, toch denk ik dat Monique in alle gevallen dit heel goed begeleid.
Heel dankbaar zijn wij.

Reacties zijn gesloten.