Grote jongen

Altijd ben ik blij met recensies. Soms doet iemand het liever anoniem en dan pluk ik een foto van internet van een dier van hetzelfde ras. Zo ook nu.
“Eerder heb ik contact opgenomen met Monique, ik zag het niet meer zitten en had hulp nodig… nou die heb ik gekregen!!
Mijn twee jarige reu van ruim 65+ kilo.. was buiten niet meer te houden.. door mijn ziekte die het laatste half jaar verergerd was waardoor ik onstabieler loop en erg weinig energie heb, werd ik super onzeker en hij ook, waardoor hij contant de omgeving liep te scannen en vreselijk liep te trekken, ook met (speciale anti trek banden). Ik dacht echt al aan herplaatsen van mijn grote schat..
Monique heeft contact met hem gezocht en verteld wat er van hem verwacht wordt.. voor het telefoongesprek merkte ik al dat hij keurig naast mij liep, zelfs iets te dichtbij.. ook hier heeft ze nog wat aan gedaan. Hij scant de omgeving niet meer en ik ook niet meer.. gaat beter met andere honden om.. als er iemand aankomt lopen dan trekt hij zich zelf daar niet meer naar toe.. we hebben wat oefeningen gekregen om meer contact met elkaar te maken en dat gaat heel goed..
We zijn allebei weer gelukkig en zitten beter in ons vel ?? Bedankt Monique.”
Mijn complimenten, jullie zijn goed bezig!

Reacties zijn gesloten.