Gluten en lactose

J: “Ik kom vanaf kleins af aan al bij Monique en vind altijd raad bij haar. Zo ook toen ik te horen kreeg dat ik een gluten- én lactose-intolerantie had. Ik wist dat Monique eerder allergieën heeft aangepakt door middel van hypnose en ze wilde het ook graag bij mijn intoleranties aangaan. Een paar dagen later kon ik bij haar terecht en begonnen in de eerste sessie met de glutenintolerantie aan te pakken. Ik ben vaker onder hypnose geweest en het was weer fantastisch, net alsof je fris terugkomt van vakantie. Na de hypnose heb ik bij Monique producten met gluten gegeten en hebben we samen ruim een half uur gewacht, dan kreeg ik meestal last van de klachten maar die kwamen niet! Na één, twee, drie uur nog niks! Hetzelfde geval voor de lactose-intolerantie, geen klachten na het eten. Ik ben nog wel voorzichtig en eet niet teveel maar ik ben superblij met het resultaat. Als ik wil kan ik nu een normaal broodje eten of een gewone pizza zonder me al zorgen te maken over de komende buikpijn! Beide intoleranties zijn met één sessie verholpen!! Ik ben Monique wederom ontzettend dankbaar en ben zoals altijd heel erg tevreden!”

Reacties zijn gesloten.