Geen angst en paniekaanvallen meer.

J: Ik had nog nooit eerder hypnose ervaren en wist niet precies wat ik kon verwachten, maar Monique heeft mij van tevoren uitgelegd hoe ze te werk gaat. Ik vind het een waar wonder hoe hypnose werkt en voelde mij ontzettend relaxed, alsof het proces al bekend was in mijn hoofd en kon mij er volledig aan overgeven. De sessies met Monique waren erg fijn en ik voel me altijd op mijn gemak bij haar. Ze legt alles uit wat ze gaat doen en hoe het in zijn werking gaat. Ik heb gekozen voor hypnose omdat ik last had van terugkerende, (toen der tijd) onherleidbare angst en paniekaanvallen en een psycholoog kon mij niet helpen. Ik kom al jaren bij Monique en weet hoe prettig zij te werk gaat, dus de keuze was snel gemaakt. Na één sessie voelde ik direct na het “wakker worden” enorm verschil; “Waarom maak ik me toch zo druk? Is toch nergens voor nodig?” waren één van de eerste dingen die ik dacht. En deze gedachtes zijn ook gebleven. Ik voel mij zowat herboren met een schoongepoetst onderbewustzijn. Ongeveer zes weken later volgde een tweede sessie waar ik me na afloop nóg beter voelde. Na wat terug graven in mijn onderbewustzijn hebben we het probleem ontdekt wat de angst veroorzaakte; een negatieve ervaring ruim vijftien jaar geleden.. Ik had het zo weggestopt in mijn hoofd dat ik het nooit zelf had kunnen linken aan de problemen die ik had. Nu heb ik bijna geen paniekaanvallen meer gehad tot tegenstelling van een aantal maanden terug waar ik er een aantal per week had. Ik voel me mentaal beter en dat is fysiek ook zichtbaar. Ik raad iedereen dit voor 100% aan en ik geloof dat dit voor een ieder kan werken, zolang je, je aan de hypnose overgeeft.. Nogmaals ontzettend bedankt Monique, je bent een buitengewoon prachtig mens.

Reacties zijn gesloten.