De kat die zichzelf openkrabt

Het verhaal over een kat die zichzelf open krabt.
Iemand vroeg mij wat je kunt bereiken met een dierentolkconsult. Dat antwoord is niet zo snel te geven.
Maar het bracht mij wel op een idee. Ik zal regelmatig een gekregen recensie of een verslagje van een consult op deze pagina schrijven (de verhalen en foto’s houd ik anoniem). “Ik heb Monique benaderd voor hulp bij mijn kat die zichzelf al jaren pijn doet / open krabt. Monique heeft op verschillende momenten contact met haar gehad en doet dit op een daadkrachtige maar liefdevolle manier. Van eerdere consulten elders ben ik gewend dat je een foto mailde en je een mail na je reading terug kreeg. Man man man, wat een verschil met Monique. Dik een half uur aan de telefoon met heldere uitleg en praktische tips waar ik mee aan de slag kan. Je bent in overleg met elkaar aan het puzzelen op de beste oplossing voor je dier en dat geeft vertrouwen. Ik ben aan de slag gegaan met de tips en binnen een week is er al op een aantal punten echt verbetering te zien. We zijn er nog niet, maar een patroon wat jaren bestaat breek je ook niet in een half uurtje af. Dat heeft tijd nodig en die nemen we ook. Ik zou ook zeker zo weer contact met Monique opnemen als dit nodig zou zijn”.

Reacties zijn gesloten.