Chubby

Anita benaderde me per mail voor een consult met haar prachtige herder Chubby. En iedereen van het gezin had eigen vragen toegevoegd. Eigenlijk kwam het erop neer dat Chubby wat probleemgedrag vertoonde op verschillende gebieden, vooral in contact met mensen en andere honden.
Ook waren er o.a. vragen over zijn verleden in Spanje.
Toen bleek dat ook Chubby zelf vragen had over zijn verleden.
Anita is gelijk aan de slag gegaan met hetgeen er uit het consult naar voren was gekomen en zie hier haar verslag na een maand:
“Het is ongeveer een maand geleden dat je met onze Chubby “gepraat” hebt!
Wij hadden veel vragen. Jij hebt ze allemaal beantwoordt en er is weer een hoop duidelijk geworden. Wij zijn na onze telefoon gesprek direct begonnen met het invoeren van jou aanwijzingen en ik moet zeggen, hij is zoveel rustiger…. eigenlijk de dezelfde dag al….
Chubby had zelf ook nog een paar vragen over zijn verleden en ik heb die middag via email, contact gezocht met de vorige eigenaar. Deze belde mij direct op. Ze vonden het zo leuk om van ons en van Chubby te horen. Ze hebben zover zij konden, de vragen van Chubby beantwoordt. Zij weten helaas niets van de moeder en hebben Chubby gevonden, samen met nog een zusje. Deze is bij een Engels echtpaar in Spanje gebleven. Misschien dat deze antwoorden hem ook wel rust geeft. De vorige eigenaren voelden zich een beetje schuldig omdat ze hem toentertijd, uit pure liefde, als een koning hebben behandeld.
Wij zijn heel blij met dit consult en met de nieuwe inzichten en zijn jou heel dankbaar”!
Graag gedaan Anita, gezin en natuurlijk Chubby.

Reacties zijn gesloten.