Cavia’s in harmonie

T: “Ik heb diverse cavia’s. Die zitten bij elkaar en dat gaat heel goed. 1 Cavia zat vaak apart in een hoekje en werd in korte tijd opvallend mager. bij het dierenartsbezoek is alles nagekeken, maar het lag niet aan zijn gebit en ook andere oorzaken kon de dierenarts niet vinden. Op aanraden van een vriendin heb ik Monique gebeld. Ik was wel wat sceptisch, maar mijn vriendin gaf het consult kado aan mij. Mijn cavia vertelde haar dat de groep helemaal niet zo harmonieus met elkaar om ging. Met name van 1 cavia had hij veel last. Die cavia zat van een afstandje dreigend naar hem te kijken als hij wilde gaan eten. Daardoor at hij snel een paar happen, maar ging daarna weg. Hij durfde zich niet zo goed in de groep te bewegen en voelde zich niet meer veilig. Monique heeft met beide cavia’s gesproken en de ‘zieke’ cavia tijdens een healing meer in zijn kracht gezet. Dezelfde dag hebben de beide cavia’s gevochten en toen bleek dat ze ongeveer even sterk waren lieten ze elkaar verder met rust. Ook heb ik het eten meer verspreid op aanraden van Monique. Nu is er echt harmonie (hoe was het mogelijk dat ik die ‘schijn’-harmonie niet gemerkt had), en iedereen beweegt zich vrij en eet weer goed”.

Reacties zijn gesloten.