Babe

K: “Babe is onzeker en angstig op straat. Gaat vreselijk tekeer als ze een andere hond, kat of bijv een kind ziet. Het is dat ze licht van gewicht is, waardoor ik haar makkelijk tegen kan houden. Maar soms schaam ik me rot voor haar gedrag. We hebben al met haar een cursus gedaan, maar met wisselend resultaat. Als er niet teveel prikkels zijn luistert ze best goed, maar er lijken steeds meer prikkels voor haar te zijn. Kan je ons helpen?”, dit mailde ik naar Monique.
Op advies had ik een hsh-consult bij Monique afgesproken. Heel verhelderend! Ze heeft een healing gegeven en uitgebreid met Babe gesproken. Dat gaf al verbetering, best wonderlijk, zo zonder dat Monique Babe life gezien heeft.
Monique heeft aan de telefoon veel uitleg gegeven waarom Babe reageerde zoals ze deed en hoe ik daarmee om kon gaan. Ik ben daardoor veel rustiger met Babe en dat heeft natuurlijk ook al een positief effect op haar.
Ook fijn dat Monique een opname en een mail met info stuurde. Ik hoefde niks te schrijven. Fijn, want we waren bijna 2 uur in gesprek. Nu kan ik alles naluisteren en lezen.
We zien mooie verbetering bij Babe en gaan verder met alle adviezen en tips van Monique.

Reacties zijn gesloten.