Roze olifant

Even een uitleg betreffende de beruchte roze olifant:
Dieren hebben telepathisch contact met ons. Dat gebeurt o.a. doordat ze onze emoties oppikken, maar ook door het oppikken van “plaatjes/beelden”. Wij denken in woorden, maar ook in beelden. Testje: (eventueel ogen dicht) als je aan een auto denkt, zie je waarschijnlijk een auto in gedachten. Denk eens aan een appeltaart, en je ziet die voor je. Denk nu eens niet aan een roze olifant, wedden dat je die in gedachten dan al gezien hebt. Nu staat er een foto van een roze olifant bij, dus dan be├»nvloed ik het wel natuurlijk, maar je begrijpt het principe wel.
Dus als je zegt of denkt bijv: je hoeft niet bang te zijn..krijg je (ook al is het een 10de van een seconde) een beeld van een bange hond. Beter is het om te zeggen bijv ‘je bent stoer’ of ‘rustig’. denk ik het gewenste gedrag, dus positief.

Realiseer je wat je uitzendt bij de volgende woorden: Je mag niet op de bank, hij vindt het eng, het is niet erg om alleen thuis te zijn, mensen zijn niet spannend, geen poep eten op straat, niet zo miauwen ’s nachts, je hoeft de andere kat niet aan te vallen, vuurwerk is niet eng, enz.

Maak daarvan eens: Blijf maar op de grond, hij is relaxed, alleen thuis kan je rustig slapen, loop maar rustig naast mij buiten, ’s nachts is het stil en iedereen slaapt, je katten lopen rustig langs elkaar heen en negeren elkaar, vuurwerk is feest, enz.

En…….merk je een verschil bij jouw dier?

Reageren is niet mogelijk