Workshop Reïncarnatie

Deze workshop van een middag is zinvol om te volgen om inzichten te krijgen waarom je bepaalde thema’s in dit leven moeilijk vindt. Thema’s die in dit leven spelen, zijn vaak ook in andere levens al aan de orde geweest.
Ook als je geen thema weet maar gewoon nieuwsgierig bent naar een vorig leven, ben je van harte welkom.
In deze workshop leg ik je uit wat reïncarnatie is en waarom we vorige levens hebben.
Ik ga het onder andere met je hebben over déjà vu ervaringen, bijna-dood ervaringen en spontane herinneringen van vorige levens. Misschien heb je zelf ervaringen die je in de groep wilt delen, hier is ruimte voor.
Tijdens de workshop ga ik je naar een vorig leven begeleiden middels een meditatie. Om je antwoorden en inzichten te geven over een thema naar eigen keuze. Deze mag je thuis van te voren bedenken.
Naast jouw vragen, stel ik je ook vragen als:
• wie je bent
• hoe je leeft
• wanneer
• waar
Op dit moment bied ik de alleen de aura-, gidsen- en reïncarnatieworkshop in combinatie met korting aan, voor 249 euro.
Duur:   12.30 tot ongeveer 17.30 uur.
Prijs:    95 euro.
Inbegrepen: Koffie, thee en wat lekkers, na afloop per mail de samenvatting.
Lokatie: Watertuin 41, Wilnis.
Betalingsvoorwaarden voor de workshop: Het verschuldigde workshopgeld dient uiterlijk twee weken voor aanvang van de workshop te zijn voldaan. Bij annulering binnen één week voor aanvang van de workshop, is de helft van het bedrag verschuldigd. Bij afwezigheid en bij niet afzeggen van de workshop is het gehele bedrag verschuldigd.
Bankgegevens: NL81 INGB 0004032307, tnv M. v.d. Drift
Enkele ervaringen van deelnemers:
M: In eerste instantie was ik niet van plan deze workshop te volgen, maar mijn interesse werd geprikkeld na het volgen van de Gidsen workshop. Die was zo interessant dat ik deze ook wilde volgen. Ik had niet verwacht mijn gids te ontmoeten, maar dat lukte ook, dus meer in het kader van: ‘Geef het een kans en zie wat er gebeurt’ heb ik me ingeschreven. Apart dat ik zelf kon zien wie ik was, hoe ik leefde en wat er belangrijk was voor me. Ook fijn te zien dat ik mijn man toen ook kende. Ik ben zeker blij dat ik meegedaan heb.
D: Ik heb de reïncarnatie workshop bij Monique gevolgd. Ik kon duidelijk zien hoe ik in het verleden met situaties om ging, die nu moeilijk voor mij zijn. Daar voelde dat veel lichter. Ik probeer die lichte energie vast te houden als ik nu moet dealen met bepaalde issues.
K: Wat een boeiende ervaring om mezelf als man te zien. Het heeft zoveel duidelijk gemaakt waardoor ik ineens meer begrijp van mijn (best wel ingewikkelde) relatie met mijn huidige man.
K: Nu ik de gidsenworkshop en de reïncarnatieworkshop gevolgd heb merk ik dan mijn angst voor de dood weg is. Geeft ergens toch wel een bevrijd gevoel. (Mijn man zegt dat hij merkt dat ik minder depri ben, misschien komt dat ook wel doordat ik die angst kwijt ben).
E: (reïncarnatieworkshop):Jeetje, ik begrijp nu mijn angst voor water!! Daar ga ik aan werken. Dank je wel, Monique

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.