Workshop Meditatief schilderen

In verband met de RIVM-regels ivm de coronacrisis zijn alle workshops voorlopig geannuleerd.
Naar aanleiding van je sterreteken, je naam en je geboortedatum worden er 3 kleuren (zonnetekenkleur, lotskleur en persoonlijke expressiekleur) berekent. Die kleuren horen bij jou en bepalen wie je bent. Door allerlei ervaringen, beperkingen en overtuigingen kan je weggeraakt zijn van je eigenlijke “ik”. Tijdens een meditatie zal je je schilderij voor je zien. Door met de kleuren te werken kom je weer dichter bij jezelf, wat ook na de workshop door kan werken. Je hoeft geen ervaring met schilderen te hebben.
  WP_20160319_17_08_20_Pro
WP_20160104_14_49_59_ProIMG-20151219-WA0003 WP_20160123_17_52_20_Pro
Aantal deelnemers:               maximaal 4 personen
Duur:                                          12.00 – 17.30 uur
Prijs:                                           120 euro
Bij de workshop is inbegrepen:  alle materialen, inclusief natuurlijk het gemaakte schilderij, kopieën van uitleg over jouw kleuren, koffie/thee/sap en versnaperingen.
De workshop wordt gegeven:     datum in overleg te bepalen als je je met 4 personen opgeeft.
Betalingsvoorwaarden voor de workshop: Het verschuldigde workshopgeld dient uiterlijk twee weken voor aanvang van de workshop te zijn voldaan. Bij annulering binnen één week voor aanvang van de workshop, is de helft van het bedrag verschuldigd. Bij afwezigheid en bij niet afzeggen van de workshop is het gehele bedrag verschuldigd.
Bankgegevens: NL81 INGB 0004032307, tnv M. v.d. Drift
Schilderen DinySchilderen GreetSchilderen MarlonSchilderen TinekeWP_20160319_16_46_11_Proschilderij
Recensies:
A: Ik weet nog dat mijn man mij aankeek van, doe even normaal schat, dit is veel te zweverig en bovendien “ik kan niet schilderen, geen idee wat ik moet doen”. Maar door mijn doortastendheid ging hij mee. Hup, wij naar Wilnis, prachtige omgeving, heerlijk weer en daar aangekomen werden wij verwelkomd met een lekkere kop koffie. En toen ging het gebeuren, witte jas (schilderschort) aan en we mochten een schildersdoek kiezen en toen dmv een cijferreeks die gekoppeld is aan je naam en geboorte achternaam komen er kleuren tevoorschijn die jij dan gaat gebruiken. Tja en dan is het even giegelen en onzeker en dan is het stil en wij aan het kwasten. Heerlijk ontspannend en ondertussen af en toe kletsen en toen klaar. Wij de schilderijen bekijken, Monique neemt foto’s en verdomd bij Fred was er heel duidelijk een paardenhoofd zichtbaar en veel dieren zoals honden. Ook bij mij kwamen er veel dieren en ook gezichten naar voren. Echt super en verslavend. Ik zou zeggen: “Probeer het eens!”
A: Wat een bijzondere ervaring was dit. Ik dacht dat ik niet kon schilderen, maar ik ben blij verrast met het resultaat. Ook mijn man vond het een prachtig schilderij. De meditatie die we deden was heel bijzonder. Eigenlijk kan ik niet goed uitleggen wat nu zo bijzonder aan deze middag was, maar bijzonder was het. Je zou het zelf eens moeten ervaren. Er is ook goed voor de innerlijke mens gezorgd, d.m.v. hapjes en drankjes.
M: Fijne workshop, Monique. Dank je voor je begeleiding en ook luisterend oor voor wat er bij mij bij de meditatie naar boven kwam. Ik had gedacht dat ik dat al verwerkt had. Fijn dat jij vanuit je readingskills (heet dat zo?) mee kon kijken en uitleg kon geven. Ik kan hier zeker wat mee. En dan heb ik het nog niet eens over het mooie schilderij. Mijn zoon was verbaasd dat ik dat kon. En dank je voor de goede verzorging van de innerlijke mens.
K: Mooie workshop, mooie uitleg, mooie meditatie, lekkere hapjes, mooi schilderij (hoewel ik eerst een weerstand voelde naar de kleuren die blijkbaar bij me passen). Mooi mens ben je. Fijn dat we nog een uitgebreide mail met alle kleurinfo en berekeningen kregen.
E: Wat een mooie workshop en ik ben heel blij met mijn schilderij. Mijn zoontje vond het echt een mooi mama-schilderij!
A:  Ik had alle workshops gevolgd, alleen deze was nog aan de beurt. Weer een fijne middag, fijne mensen, goede verzorging en weer veel inzichten gekregen tijdens de meditatie. Bedankt Monique.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.