Dierentolkcursus

Er vanuit gaande dat vanaf 1 september de mondkapjes en 1,5 meter-afstandsregel afgeschaft wordt, heb ik de cursus weer ingepland. En ik heb er enorm veel zin in!
De term “dierentolk” wordt steeds vaker gehoord. Dierentolken werken via telepathie. Telepathie is het overbrengen en opvangen van gedachten en informatie. Dit kan je met mensen, maar ook met dieren doen. Er kunnen over en weer gedachten, woorden, gevoelens en beelden doorgegeven worden. Zo’n contact kan over allerlei onderwerpen gaan: hoe het dier zich voelt, waarom een dier eventueel niet meewerkt, onzindelijk is of niet meer levenslustig, angsten of pijn heeft, wat hij of zij bij een vorige eigenaar heeft meegemaakt, als voorbereiding op bijv een operatie, verhuizing of vakantie van de familie, waarom het dier moeilijk omgaat met mensen, andere dieren of gebeurtenissen, enz. Ook met overleden dieren is telepathisch contact mogelijk. Door telepathisch contact met dieren kan er een extra dimensie gegeven worden aan de relatie tussen jou en het dier.
Tijdens de cursus gaan we energieoefeningen doen om onze intuïtie te ontwikkelen om te leren telepathische informatie te ontvangen. We behandelen diverse thema’s zoals o.a. medische problemen, emotionele problemen, vermissingen, waarom het soms niet lukt en wat daaraan te doen, omgang met de eigenaar. We oefenen met foto’s van dieren, dus je hoeft je dier niet mee te nemen. Na afloop ontvang je een certificaat.
Na de cursus is het zeer aan te raden te oefenen (met name om zelfvertrouwen te krijgen). Ik zeg altijd: zie het als je rijbewijs behalen, als je daarna niet gaat rijden verlies je je vertrouwen. Ook bij het dierentolken is zelfvertrouwen belangrijk, dus oefenen, oefenen, oefenen. Dat kan je doen met je medecursisten, maar er worden daarna ook oefenmiddagen aangeboden.
De cursus zal op 6 (lange) middagen van 12.30-17.30 uur zijn. Er starten 2 cursusgroepen, een groep op 6 vrijdagen:  3, 17 september, 1, 15, 29 oktober en 12 november. En een groep op 6 zaterdagen: 4, 18 september, 2, 16, 30 oktober en 13 november.
Lokatie: Watertuin 41, 3648 GB Wilnis
Kosten: De cursus kost 499 euro.
Inclusief: Hapjes en drankjes, een samenvatting van de theorie, een certificaat.
Betalingsvoorwaarden: bij afmelding tot een week voor aanvang van de eerste les krijg je 399 euro retour, daarna is er geen restitutie mogelijk. Ook voor gemiste lessen is er geen restitutie mogelijk.
Heb jij een dierentolkcursus bij mij of elders gevolgd, dan ben je welkom op oefenmiddagen van 12.30-17.30 uur op 10 of 12 september en op 19 of 21 november. Kosten 49 euro.

Enkele ervaringen van voorgaande cursisten:
S:  Wetende dat ik wel gevoelig ben voor bepaalde dingen en dat ik best handig ben met dieren en met name hun lichaamstaal ging ik open de cursus in, niet wetend wat het me zou brengen. De lichaamstaal gebruik je niet in deze cursus dus ik was heel benieuwd hoe dit zou gaan. De eerste lessen hebben we een aantal oefeningen meegekregen die ik keurig thuis ging oefenen, en nu lukt het me zowaar om contact te maken met dieren. Wat is dit bijzonder mooi om te voelen en doen!! Deze cursus heeft me geopend voor bepaalde dingen en ik vind het heel mooi en waardevol. Wat een ervaring. Met een lach en een traan de cursus door met een fijn groepje. Monique is heerlijk nuchter en kan goed uitleggen waar bepaalde dingen voor staan, ze laat je wel zélf ervaren…soms kon ik dingen niet plaatsen maar door het te benoemen kreeg ik mooie handvatten mee.
Monique is een super fijn mens waar je heerlijk mee kan praten.
De cursus is een verrijking voor mij, dus mocht je twijfelen…het is een zeer mooie bijzondere cursus (met een tafel vol met lekkers). Ik ga heerlijk verder oefenen hiermee, Monique, ontzettend bedankt en tot ziens op de oefendagen.
K:   Ik dacht dat ik het niet zou kunnen, en nadat we contact gingen maken kreeg ik eerst helemaal niks door. Althans, zo leek het. Want toen we het daarna gingen nabespreken bleek dat ik toch ook wel dingetjes doorgekregen had, alleen niet beseft had dat dat het was. Je moet blijkbaar echt alles wat opvalt opschrijven. Leuk en bemoedigend om te merken dat ik dus wel wat doorkreeg, toen het daarna bevestigd werd. Leuke cursus, veel gelachen, maar ook emotioneel. en fijn te merken dat dat bij bijna iedereen zo was en dat dat toch in de groep wel veilig voelde.
C:   Wat een leuke en leerzame cursus. We hadden een hele leuke groep en het voelde gelijk vertrouwd. Er was een veilig gevoel in de groep. Ik merk dat er ook bij mezelf wat veranderd nu ik mijn intuïtie meer ontwikkel, kom meer bij mijn gevoel. Heftig, maar misschien wel beter. Het oefenen met de dieren gaat steeds beter. Ik moet wel leren door te vragen aan de dieren als ik iets niet begrijp, maar dat komt wel goed.
A: Ik had nooit zo goed begrepen hoe je op afstand via een foto contact kon maken met een dier, maar ik merkte tijdens de cursus dat mijn dieren het gemerkt hadden als we tijdens de les contact maakten. Mijn kat heeft sindsdien niet meer in huis geplast, nadat ze kon vertellen waarom ze dat deed.
M: Fijn dat we onze dieren niet mee hoefden te nemen, maar met foto’s werkten, want mijn kater had dat niet prettig gevonden in een mandje naar een vreemde locatie. Ik heb genoten van de cursus.
E:  Het lukte me makkelijk om met een dier contact te maken, maar een gesprek voeren is lastiger. Ik krijg wel een gevoel, maar moet dat meer leren vertalen. Dus moet ik ermee oefenen. Ik heb wel genoten van de cursus. Leuke groep en altijd de tafel vol lekkere hapjes.
A:  Ik was vooral verrast om te bemerken dat het me lukte om al tijdens de lessen gelijk iets door te krijgen van de dieren. Ook vond ik het leuk om contact te maken met mijn totemdier. En vooral om weer eens te “praten” met mijn overleden hond die ik had toen ik kind was. Dat was emotioneel, maar wel heel fijn.
M:   Ik heb bij Monique de dierentolkcursus gevolgd. Leuk en interessant. Monique zei: Zie het als volgt: je behaalt je rijbewijs, maar om goed te leren rijden, moet je oefenen. Dat ga ik doen. Ik kom zeker, als ik in het land ben, oefenavonden volgen.
K:  Monique vertelde wel dat het soms met je eigen dieren het moeilijkste is en dat blijkt ook wel. Maar mijn kleine, lieve, ondeugende pony reageert wel veel beter op mij en mijn dochtertje. Heel leuk om te merken.
M:  Mijn hond reageert eigenlijk nooit als ik hem probeer telepathisch iets uit te leggen. Monique  vroeg aan hem waarom dat zo is. Hij vertelde haar dat ik de hele dag allerlei gedachten in mijn hoofd heb, dat als hij daarop moest letten hij helemaal gek werd, dus zich afsloot. Het klopt dat ik altijd loop te malen. Als ik er nu bewust voor ga zitten, probeer mijn hoofd leeg te maken (ik doe mijn best, maar het blijft moeilijk) en goed ga aarden lukt het beter.
E: Een vriendin en ik hebben samen de dierentolkcursus gedaan. Zij had al meer ervaring met het spirituele, maar voor mij was het voor het eerst. Wat bijzonder was voor mij, was voor haar al iets meer bekend. Ik dacht dat ik erg achter zou lopen op haar, maar dat viel best mee. Soms kreeg zij meer door, soms kreeg ik meer door. We oefenen vooral op elkaars dieren. We hebben genoten van de cursus.
E:  Wat een leuke cursus! Monique brengt het duidelijk, niet te zweverig. Ik keek er elke week naar uit. Fijn avondje ‘uit’ voor mezelf  met een klein groepje dierenliefhebbers.
A: Wat een leuke cursus, en zo apart dat het me lukte.
C: Deze cursus is echt een verrijking in je contact met je dieren. Doen!!
S: Ik had nooit gedacht dat ik het ook kon leren. Ik zie dat mijn 3 honden zich anders gedragen, nu ik op deze manier meer kan uitleggen aan ze. Ook ten opzichte van elkaar is er meer rust gekomen. Nadat de kat uit heeft gelegd waarom hij in huis plaste en we dat konden bespreken is het over.
E: Ik heb de dierentolkcursus gedaan. Ik had zo een cursus al eerder bij iemand gedaan, maar bleef het moeilijk vinden. Toen ik het besprak met iemand die de cursus bij Monique gevolgd had, merkte ik dat Monique de lessen vooral luchtiger gaf. Ook was er meer ruimte voor een grapje of een leuke anekdote. Dat heb ik ook ervaren toen ik het bij Monique ging volgen. Daardoor voelde ik niet zo’n prestatiedrang en lukte het bij mij beter.
M: Ik vond het een erg leerzame en leuke cursus, Monique. De ongedwongen manier van lesgeven is erg prettig. Nooit gedacht dat het zo goed zou gaan. De middagen waren ook erg gezellig. Ik heb me super vermaakt met onze leuke groep. Hartstikke bedankt! Verder schreef M: Ik moest gisteren thuis de beestenboel nog eten geven en de stalletjes doen en liep daarbij over het erf om de mest weg te gooien. Daar keek ik naar de pony’s, kippen en varkentjes en het was alsof ik ze zo’n beetje allemaal tegen mij hoor kletsen. Haha. Ik dacht echt bij mezelf dat het niet gekker moest worden. Was echt een kippenhok…. Moest het echt even afsluiten…
M: Gisteren de cursus Dierentolk afgerond bij Monique van der Drift. Wat een verrijking! We hebben hard gewerkt, maar met haar enthousiasme, inzicht en gastvrijheid maakt Monique van elke les een feestje! Dankjewel Monique, ik kijk al uit naar de volgende oefenmiddag.
          
Je kunt me ook via mijn facebookpagina volgen en ik zou het zeer waarderen als je mijn fb-pagina wilt liken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.