Auraworkshop

Deze workshop is ook heel geschikt voor mensen die hoogsensitief zijn.
Eigenlijk dekt de term ‘auraworkshop’ niet goed de lading van deze boeiende workshop. Wil jij, zo krachtig als een eeuwenoude boom, goed geworteld, in het leven staan? Beslissingen vanuit kracht maken? Voelen wat er voor jou nodig is?
De aura is jouw persoonlijke energieveld dat om je heen zit.
Wat ik belangrijk vind, is dat het ‘zweverige’ van de aura uitgelegd wordt op een manier zodat het voor iedereen begrijpelijk is en met voorbeelden die we allemaal zullen herkennen. En waar je in het dagelijks leven heel praktisch mee kan werken.
Onze aura reageert op wat er om ons heen gebeurt; fijne dingen, maar ook lastige situaties, bijv. op stress, schrik en angst. Daardoor raak je slechter gegrond/geaard en gaat de aura hoog zitten.
Dit is niet iets wat bewust gebeurt, maar wel allerlei fysieke en emotionele klachten kan geven. Daar ga ik je van alles over uitleggen. We gaan de aura groter en kleiner maken en bewust in de ‘stress-stand’ zetten, zodat je zult ervaren hoe dat voelt, en je leert de aura weer terug in de ‘relax-stand’ te zetten. Zodat je er zelf beter controle op kan hebben. We gaan oefeningen doen waardoor je je beter bewust wordt van jouw aura en waardoor je de aura beter kan ‘sturen’ om beter in je kracht te staan, beter bij jezelf kan blijven en te voelen wat goed voor jou is. Kortom, je lekkerder in je vel te voelen.
Bij elkaar gaan we 3 aura-lagen voelen. Ook leer je ook hoe je de aura kan afschermen tegen negativiteit, van bijv. mensen, maar ook van bijv. heftige journaalbeelden. Ik leer je op afstand te voelen als er iets op je afkomt wat niet prettig is en hoe je je daartegen kunt beschermen. Dit is een uitermate geschikte workshop voor mensen die hoog sensitief zijn of die veel last van stress, angsten, depressiviteit hebben of psychisch somatische klachten. Maar ook als je geen klachten hebt kan dit een interessante workshop zijn, een eyeopener, zoals mensen ook zeggen.
“Een prachtige ervaring rijker, waar je werkelijk in je dagelijks leven veel profijt van kan hebben”.
Op dit moment bied ik de alleen de aura-, gidsen- en reïncarnatieworkshop in combinatie met korting aan, voor 249 euro.
Daarvoor is er alleen nog plek op de vrijdaggroep:  Auraworkshop op 24 september, Gidsenworkshop op 8 oktober en de Reïncarnatieworkshop op 22 oktober. 3 Vrijdagmiddagen van 12.30 tot ongeveer 17.30 uur.
Maar let op: ik kan het alleen aanbieden als alle coronamaatregelen afgelopen zijn, dus ook géén 1,5 meter afstand.
Inbegrepen:            Koffie, thee, sap en wat lekkers, na afloop samenvatting per mail.
Lokatie:                    Watertuin 41, Wilnis
Ervaringen van deelnemers:
L: Ik ben al jaren met spiritualiteit bezig en heb al verschillende workshops en cursussen gevolgd. Ook lees ik er veel over. Toch voelde ik de drang bij Monique de auraworkshop te gaan volgen. Eigenlijk omdat ik van iemand hoorde dat ze het zo nuchter brengt. Heel apart, want door de manier hoe zij het uitlegt komt het bij mij veel beter binnen. Ik merk dat ik toch wel vaak in andere workshops tegen wollige taal aanliep, die ik inmiddels wel begrijp en herken, maar die het soms wel zweveriger maakt. Eigenlijk irriteerde me dat wel wat. Bij Monique snap je direct precies waar het om gaat. Ga zo door, Monique. Ik kom zeker ook nog een keer de dierentolkcursus bij je volgen.
V: Ik weet al jaren dat ik HSP (hoog sensitief persoon) ben. Daardoor kan ik soms last hebben van veel prikkels die ik niet goed buiten me kan houden, zoals bijv. opmerkingen van mensen, harde muziek, drukte op straat, zorgen om mijn ouders, zóveel moeten van mezelf. Er werd al vaker tegen mij gezegd; “je moet je aarden en leren afsluiten”, maar ik heb dat nooit goed gekund. Nu heb ik bij Monique de auraworkshop gevolgd, op aanraden van een vriendin die dezelfde workshop al gedaan had. Ze vertelde me dat jij (Monique) heel duidelijk kan uitleggen op een heldere, niet zweverige manier, met hele dagelijkse voorbeelden die voor iedereen herkenbaar zijn, wat er precies gebeurt en hoe je dat kan reguleren. Heel stom misschien, maar het lijkt erop dat nu het kwartje pas valt en ik begrijp hoe het werkt en wat ik zelf kan doen. Het is allemaal zo logisch wat je vertelde. Ik ben er heel blij mee. Je gaf al aan dat de term “auraworkshop” misschien niet helemaal goed gekozen is, maar ook ik weet geen andere benaming. Maar het is zeker een aanrader voor iedereen die HSP is.
J: De auraworkshop is een echte aanrader. Een ontspannen dagdeel met goede uitleg en mooie tips om in het dagelijks leven wat steviger in je schoenen te staan. Vooral in deze hectische en stressvolle tijd. Wij waren met een fijne groep mensen en Monique zorgde dat iedereen zijn vragen kon stellen en dat je met een goed gevoel de deur uit ging. Ik heb er veel aan gehad. Monique dank je wel voor een leerzame middag en een hartelijk gevoel van je echt welkom voelen.
M: Ik heb zowel een reading met Monique gedaan als een Aura workshop.
Haar ontvangst en werkwijze is liefdevol, helder en menselijk. Er is ruimte voor reflectie en leren op hetzelfde moment. Voelen, ervaren, confronteren en accepteren. Ik kan het iedereen aanraden die op wat voor manier vastloopt en daar een handje bij geholpen wilt worden. Dank je wel Monique en tot snel! Veel liefs, M.!
E:  Dit vind ik een workshop die echt veel duidelijk maakt over hoe meer rust en kracht in jezelf kan vinden. Je leert geen kleuren zien (wat ik even dacht), maar je leert meer controle te krijgen over hoe je reageert in situaties die lastig voor je zijn. Het is heel praktijkgericht. Heel verrassend was het dat ik die aura’s ook echt kon voelen en energie tussen mijn vingers kon zien. Het lukt me nu ook beter te aarden.
G:  Doordat ik in aanraking ben gekomen met energetisch werk/therapie wilde ik meer weten over de/mijn Aura en heb ik daar een workshop voor gedaan bij Monique.
Door eerst uitleg over de Aura te krijgen en te bespreken hoe we bepaalde zaken in het dagelijkse leven ervaren werd mij al veel duidelijk.
Daarna hebben we de oefeningen gedaan waarvan ik me verbaasde hoe makkelijk het eigenlijk is.
Het was ook fijn om het een en ander te delen met elkaar en daardoor weer nieuwe inzichten te krijgen.
Ik heb nu een duidelijk beeld van mijn eigen Aura wat me erg goed van pas komt in het dagelijkse leven en het mooiste is dat ik nu weet hoe ik dat zelf grotendeels in de hand heb.
Kort gezegd kan ik nu goed op beide benen staan – weet ik wat ik moet doen om mijn Aura lekker om me heen te hebben en hoe ik mezelf kan beschermen tegen bepaalde invloeden van buitenaf.
En dat allemaal in 1 middag !!
Geweldig toch !!
Dank je wel Monique.
S:  Wat was die aura workshop interessant, zeg. Nooit geweten dat ik er zelf zoveel mee kan doen. Ook de uitleg, met herkenbare voorbeelden, is heel boeiend. Ik merk dat ik nu ook anders naar mensen, waar ik last van had, kijk. Ik vind het nu een uitdaging om met hun om te gaan. Leuk om dan te zien dat zij dat ook merken. Dank je wel.
M: EEN EYE OPENER, deze workshop, heel informatief. Nooit geweten dat het zo kan werken.
V: Het is nu 3 weken nadat ik de workshop gevolgd heb. De workshop op zich was heel erg interessant en verrassend. En natuurlijk (is namelijk altijd bij Monique) ook leuk en goed verzorgd met lekkere hapjes. Maar wat vooral mooi is, is dat ik het heel goed kan gebruiken in mijn contact met mijn honden en ook bij mijn paard. Het maakt echt verschil. Ze lijken echt meer relaxter.
Een van mijn honden reageert veel minder agressief naar andere honden, nu hij weet dat ik als leider mezelf wel kan redden. En mijn paard is minder schrikachtig. Heel fijn…
D: Vorige week heb ik de aura workshop gedaan bij Monique. Het was een erg prettige middag met toch wel verrassende uitleg over de aura. Wij hebben meerdere oefeningen gedaan die we ons zelf nu eigen kunnen maken om beter in je vel te zitten (aarden, aura omlaag brengen ipv bij mij heel hoog met hoge en oppervlakkige ademhaling). Ik ga er de komende tijd met volle moed mee aan de slag en hoop hiermee minder onrust te ervaren en relaxter met dingen om te gaan.
M:  De auraworkshop heeft me toch een aantal inzichten gegeven. Ik ben me er nu bewust van en kan sneller mijn aura omlaag brengen.
Ook de laatste oefeningen, waarbij we elkaar’s auralagen gingen voelen en leren om de aura af te sluiten tegen negativiteit,
waren leuk om te doen en ik was verbaasd dat ik ze kon voelen. Hoe mooi is alles.
E: Ongeveer 15 jaren geleden heb ik de cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd bij Monique, dat was al erg interessant en had ik graag nog eens opnieuw gedaan, maar jammer genoeg geeft ze die nu niet meer. Toen zag ik de workshops en heb die gedaan. Weer enorm fijn om ermee bezig te zijn geweest. Bedankt. Een aanrader.
G: Wauw, wat een praktische duidelijke workshop. Nooit geweten dat het zo in elkaar zat en dat je zelf zoveel controle kunt hebben over je energie.
Echtpaar K: De aura workshop was erg verhelderend en leerzaam. In een prettige omgeving hebben we inzichten gekregen in onze aura en hoe we die zelf kunnen beïnvloeden. Door middel van oefeningen leer je hoe je je kunt wapenen tegen negatieve energieën. We kunnen hier nu zelf mee aan de slag met behulp van de samenvatting op papier. Monique, bedankt voor deze intensieve, maar heerlijke middag!
P: Een paar weken geleden een reading mogen laten doen. Verrassend raak ! Onderwerpen waarvan je eigenlijk stiekem zelf al weet en waar de bevestiging heerlijk voelt. Ook nieuwe informatie waar ik nog dagelijks aan terug denk en ik oprecht wat aan heb.
Gisteren ook de aura workshop gedaan. Een echte aanrader. Ik heb mijn eigen energie mogen zien en voelen… fantastisch ! Ik heb handvatten gekregen mezelf beter te kunnen beschermen tegen negatieve energie.
Ja, ik voel me een blij mens… dank je wel Monique !
M: Dank je wel voor de gezellige en leerzame workshop. De interactie van jou naar alle deelnemers en onderling was goed, voelde prettig en veilig. Well done!!
S: Omdat er e.e.a. niet helemaal goed ging met mijn gezondheid, een paar maanden geleden, vond ik dat ik bepaalde dingen drastisch moest gaan veranderen…zo kon het niet langer, ik liep mezelf voorbij. Ik ben met mezelf aan de slag gegaan, meer aarden, vaker rustmomenten inlassen en werk op een lager pitje en vooral genieten van de natuur en mijn dieren. Ook was ik op zoek naar iets passends voor mezelf, iets wat me zou kunnen helpen om beter op beide benen te blijven staan en iets waardoor ik mezelf wat beter zou kunnen beschermen tegen negatieve invloeden. Via via kwam ik op de website van Monique terecht, uiteraard ben ik ook op facebook gaan kijken en ik kreeg een beetje een beeld van wie Monique is en wat ze allemaal doet, vaak tref je namelijk zweverige types en daar had ik eigenlijk geen zin in. Ik dacht; JA, dat lijkt me nou een leuk mens! En ik had weer eens gelijk… mijn goede gevoel klopte weer.
Op de website zag ik verschillende workshops, de auraworkshop leek mij voor nu het meest geschikt. Tijdens de workshop heb ik bijzondere dingen gevoeld, voelde soms even confronterend, maar het was mooi….echt mooi! Wat ik merk is dat ik normaal gesproken gedurende de dag steeds ‘dingetjes/prikkels’ tegenkom, het zijn geen grote dingen meestal, maar resultaat is dat ik vaak met gespannen hoge schouders zit/loop. Met die workshop heb ik veel geleerd, vooral om nog beter dingen te voelen, op het moment dat ik ook maar even merk dat er iets van spanning in mijn lijf komt zorg ik er nu voor dat ik direct mijn aura in de ‘relaxstand’ zet. Wat een heerlijk gevoel is dat! Vanaf dag 1 gaat het me zoveel makkelijker af, ik maak me totaal niet druk en laat alle spanningen heel gemakkelijk wegvloeien. Wat een wereld van verschil! EN heerlijk met ontspannen schouders. Ik voel me na deze workshop zoveel lekkerder in mijn vel, ik ben mezelf weer! Zodra ik de drukte in moet zorg ik er voor dat ik mezelf afscherm en wat voelt dat FIJN! Ook heb ik de 3 auralagen gevoeld bij een medecursist, erg mooi om te ervaren. Ik ben enorm blij dat ik deze workshop heb gevolgd, ik ben heel benieuwd naar de andere workshops en misschien zelfs wel cursussen van Monique…dat mag ik mezelf best kado doen, vind ik. Je moet doen waar je blij van wordt….toch?
Monique bedankt voor deze, tot een volgende keer! Je bent warm en hartelijk, lief en begrijpend! Fijn je ontmoet te hebben!
E: Ik dacht eigenlijk dat dit meer een workshop was voor mensen met problemen, maar dat is echt niet zo. Iedereen zou deze workshop moeten volgen, ook om andere mensen beter te begrijpen en te kunnen zien waarom die iets doen en wat het effect op jou heeft.
W:  Dank voor de mooie workshop. Hoewel de stof bekend was heb je hem weer een nieuwe boost gegeven. Alles weer op een rijtje gezet en daardoor extra binnengekomen. De resultaten van goed gronden deze week al 2 x met goed resultaat toegepast. Eenmaal toen ik ergens heen moest waar ik erg tegenop zag. Van te voren heel bewust gegrond en het was heel gezellig !! De 2e keer toen ik net gehoord had dat een vriendin, hoewel dit wel verwacht was, erg veel zieker was geworden en ik nog een laatste keer op bezoek ging. Voor binnenkomst extra bewust gegrond en ik was veel rustiger dan ik ooit had kunnen dromen. Dank je lieve Monique.
A: Afgelopen zaterdag de laatste van 3 workshops gehad. Wat een openbaring. Wat een lieve en warme vrouw is Monique. Allerhartelijkste ontvangst. Kan het iedereen aanraden. Eerder meerdere dierentolk consulten laten doen voor onze hond en katten. Fantastische voorbereiding gedaan voor onze dieren met betrekking tot onze vakantie. Ze kan zoveel bijzonderheden vertellen waardoor je je dieren beter kan begrijpen en helpen. Echt heel bijzonder.
Regelmatig heb ik acties of gratis dierentolkconsulten voor paginalikers van mijn facebookpagina: Facebook

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.