Recensies

IMG-20151230-WA0002   600428_683943355081237_1484518957925955730_n

Twee prachtige tekeningen van Merel en Eva. Dank je wel.
H: Monique, ik wil je bedanken dan je in mijn leven bent gekomen (al heel wat jaartjes geleden) en hoop dat je nog een tijd mag blijven. Dankzij jou heb ik vele antwoorden gekregen. Uiteraard: hoe meer antwoorden, hoe meer vragen. Maar ook richting aan mijn leven. Een duwtje in de goede richting. Dus mocht jij ooit aan jezelf twijfelen: niet doen! Je bent een heel geweldige vrouw met heel veel moed en lef. Daarnaast plant jij zaadjes a.h.w.: woorden, ideeën, waarmee je mensen direct, maar ook in de toekomst, helpt. Soms duurt het jaren voordat het zaadje ontkiemt, maar als het ontkiemt, geef je daarmee erg veel door. Je bent daarom in mijn ogen een geweldig mooi voorbeeld van wat ik ook zou willen bereiken.
E: Ik heb een gratis dierentolkconsult van Monique gewonnen (via haar facebookaktie). Ik ben eigenlijk nog steeds heel verbaasd. Ik dacht mijn dieren van haver tot gort te kennen, maar over elk dier kon Monique wat vertellen, waardoor het niet alleen duidelijk was dat ze echt contact met ze had, maar ook dat ze een tip of eye-opener had voor me. Nu ik vanuit die wetenschap en informatie naar de dieren kijk kan ik ze nog beter begrijpen. Snap ik eigenlijk niet dat ik dat zelf niet gezien had bij ze. Dank je wel Monique, voor dit waardevolle cadeau.
J: De aura workshop is een echte aanrader. Een ontspannen dagdeel met goede uitleg en mooie tips om in het dagelijks leven wat steviger in je schoenen te staan. Vooral in deze hectische en stressvolle tijd. Wij waren met een fijne groep mensen en Monique zorgde dat iedereen zijn vragen kon stellen en dat je met een goed gevoel de deur uit ging. Ik heb er veel aan gehad. Monique dank je wel voor een leerzame middag en een hartelijk gevoel van je echt welkom voelen.
B: Vanmorgen een reading gehad van Monique over mijn overleden lieve meisje. Wat enorm fijn om van en over haar te horen. Wat een geruststellend gevoel om dingen bevestigd te krijgen. Ook over mijn andere kleine meisje gehad, en hoe we nu verder moeten met dit verdriet en het grote gemis. Monique heeft haar dingen verteld en duidelijk gemaakt. Of je erin gelooft of niet, misschien sceptisch bent, ik heb zelf mogen ervaren dat dit werkt en het na de Reading al verandering bracht. Lieve Monique, bedankt voor deze mooie Reading. Was een hele fijne, mooie en geruststellende ervaring. Liefs.
L: Onze oudere merrie werd altijd erg zorgzaam, maar ook nerveus als een andere merrie een veulen had. We dachten dat zij ook graag een veulen wilde. Dat hebben we in het verleden ook wel geprobeerd, maar ze werd niet drachtig. Monique heeft met haar getolkt. Ze vertelde dat ze een veulen heeft gehad voordat ze (jaren geleden) bij ons kwam, maar dat dat veulen jong bij haar weggehaald is. Ze weet niet waarom dat veulen weg moest en of die nog ergens is. Wij weten daar ook niks over. Monique heeft haar een healing op het verdriet en gemis gegeven. Dit is al een tijdje geleden en we hebben echt gemerkt dat ze niet meer zo nerveus werd als er veulens waren. Daardoor is er minder stress en mag ze nu ook van de moeders dichter bij de veulens komen.
C: Door Monique ’s dierentolkconsult heb ik begrepen wat mijn zieke hond bezighield en haar daardoor kunnen begeleiden in haar laatste levensdagen. Dank hiervoor Monique het heeft mij en mijn lieve golden retriever veel geholpen.
Ook de auraworkshop die ik gevolgd heb bij Monique is een aanrader ! Een fijne handleiding om met simpele methodes jezelf te kunnen aarden en in je kracht te komen � Dankjewel lieve Monique
M: Ik heb zowel een reading met Monique gedaan als een Aura workshop.
Haar ontvangst en werkwijze is liefdevol, helder en menselijk. Er is ruimte voor reflectie en leren op hetzelfde moment. Voelen, ervaren, confronteren en accepteren. Ik kan het iedereen aanraden die op wat voor manier vastloopt en daar een handje bij geholpen wilt worden. Dank je wel Monique en tot snel! Veel liefs, M.!
L: Gisteren heb ik een reading gehad voor mijn hond Stella. Wat was dit bijzonder zeg! Monique zei echt dingen die ze echt niet kon weten, waardoor ik wist dat het echt is wat zij zei. Het heeft geholpen om mijn hond beter te begrijpen. Monique heeft mijn hond ook dingen uitgelegd, zoals dat ze mij niet hoeft te beschermen buiten. Na deze reading ging ik met mijn hond wandelen en echt al een hele andere hond buiten! Ze gaf aan dat ze vertrouwen in mij heeft en reageerde ook niet meer om de dingen om haar heen. Echt super! Nu blijf ik hier aan denken en trainen met haar, zodat ze door gaat krijgen dat ze niet meer alles in de gaten hoeft te houden buiten. Dank je wel Monique, je hebt ons echt geholpen!
W: Onze hond komt uit Spanje. Monique heeft hem helemaal voorbereid op de reis naar Nederland. Ze heeft in beelden alle stappen uitgelegd en hem verteld wat hij hier kon verwachten. Of het geholpen heeft weet je eigenlijk niet, want je weet niet hoe het zonder die voorbereiding voor hem geweest zou zijn, maar het leek erop of hij gelijk vertrouwd met ons was en dat gaf ons in ieder geval een fijn gevoel. Bij een volgende hond vragen we haar weer te helpen bij de voorbereiding.
L: Over zoektocht en vinden van Flip (kat 1 jaar oud, nog niet eerder buiten geweest):
Bij de vermissing van Flip heb ik na een week contact gezocht met Monique. Wat ik heel erg prettig vond was haar rustige houding vol vertrouwen. Monique legde heel precies uit waarom vermissingen zo lastig zijn en omdat ik haar hulp toch zo graag wilde heeft zij mij en Flip;-) geholpen. Het telefonische gesprek van te voren was al heel erg fijn en herkenbaar, waarin ik heel duidelijke aanwijzingen kreeg wat te doen, waar te zoeken en ook veel rust kreeg over hoe we dit gingen ‘oplossen’. Naast het gesprek heeft ze meerdere malen contact gemaakt en Flip geholpen zich te laten zien. Twee dagen na het gesprek lag Flip ineens ergens op een dakje in de zon. De dag daarna hebben we hem ook echt kunnen vangen. Een enorme opluchting en zo gelukkig dat hij er weer is.
Hij zat op een plek waar we voor het gesprek niet keken, het gesprek heeft dus op allerlei manieren geholpen en echt ervoor gezorgd dat Flip weer terug is. Ik heb Monique als een heel integer, vertrouwenwekkend en betrokken mens ervaren. Ik gun iedereen z’n vermiste huisdier terug.. het zal vast niet allemaal zo mooi lopen als bij ons.. en dat maakt dit werk denk ik ook vreselijk lastig, toch denk ik dat Monique in alle gevallen dit heel goed begeleid.
Heel dankbaar zijn wij.
E: Een vriendin en ik hebben samen de dierentolkcursus gedaan. Zij had al meer ervaring met het spirituele, maar voor mij was het voor het eerst. Wat bijzonder was voor mij, was voor haar al iets meer bekend. Ik dacht dat ik erg achter zou lopen op haar, maar dat viel best mee. Soms kreeg zij meer door, soms kreeg ik meer door. We oefenen vooral op elkaars dieren. We hebben genoten van de cursus.
A:  U heeft een dier en ziet dat deze u vragend aankijkt, volgt, evt. onrustig is en u weet niet wat te doen. Monique’s website is overzichtelijk maar vertelt te weinig hoe het gewoon is. Super! Monique heeft ons geholpen met onze geadopteerde honden, M en L. M werd als eerste bij ons verwelkomd en wij wilden graag weten hoe zij het bij ons vond. Wij zijn 2 nuchtere mensen die sceptisch zijn. Wij wisten bv al het e.e.a. over haar verleden in Spanje en Monique did her magie, M rustig op de grond starend in de verte, toen kon ik bellen met Monique. Ze vertelde dat ze zwierf over straat en dat ze ook bij ons thuis een kat steeds zag, of dat klopte, wij hadden een kat en deze moesten wij helaas ivm ziekte laten inslapen. Monique kon dit niet weten, daar ik hier niets over had gezegd, het ging over onze hond M! Ook latere consulten hebben ons geholpen ivm operatie van M, evt pijntjes, ook het blaffen stopt als Monique dat vraagt aan haar. Over onze L idem, ze vertelde exact wat ze mee had gemaakt, dit wisten we al maar toch gaaf dat je het op deze manier ook hoort. Ik kan nog veel meer vertellen maar het komt erop neer dat voor een consult je bij deze dame goed zit, betrouwbaar, vriendelijk en niet te prijzig.
S:   Ik heb in het verleden diverse readings bij Monique mogen ontvangen en elke keer heeft het mij verheldering/ duidelijkheid/ bevestiging gegeven, waardoor ik weer even verder kon en de situatie van een andere kant kon bekijken. Daardoor heb ik ook stukjes kunnen loslaten en kunnen helen. In de cursussen heb ik genoten van haar nuchtere en heldere kijk. De koppeling van energie werk naar “de dagelijkse praktijk” kan zij goed uitleggen en laten ervaren door de oefeningen, zodat het daarna ook echt toepasbaar is. Ik heb bijna dagelijks profijt bij de oefeningen die ik daar (jaren geleden) geleerd heb. Echt heel fijn !
M: (aura workshop)EEN EYE OPENER, deze workshop, heel informatief. Nooit geweten dat het zo kan werken.
A: (dierentolkcursus) Wat een leuke cursus, en zo apart dat het me lukte.
C: (dierentolkcursus) Deze cursus is echt een verrijking in je contact met je dieren. Doen!!
E: Ik heb de dierentolkcursus gedaan. Ik had zo een cursus al eerder bij iemand gedaan, maar bleef het moeilijk vinden. Toen ik het besprak met iemand die de cursus bij Monique gevolgd had, merkte ik dat Monique de lessen vooral luchtiger gaf. Ook was er meer ruimte voor een grapje of een leuke anekdote. Dat heb ik ook ervaren toen ik het bij Monique ging volgen. Daardoor voelde ik niet zo’n prestatiedrang en lukte het bij mij beter.
A: Even geleden heb ik bij Monique een dierentolkgesprek gekregen (gewonnen sessie via fb aktie) met mijn paardje. Uit zichzelf kwam Monique met haar onzekerheid t.o.v. mij. Nou, dat klopt wel, want na een vervelend voorval durfde ik niet meer alleen buiten op haar te rijden. Mijn merrie gaf aan dat ze mijn angst voelde en daardoor onzeker van mij werd. Monique heeft mij tips gegeven en mijn mooie meisje een healing gegeven (Heet dat zo?) (Monique: “ja dat heet zo”). En toen was een probleem wat al langer speelde in 1 sessie al zo veranderd dat ik het weer aandurfde en inmiddels genieten we samen weer van het bos. Om een dierentolk in te schakelen, dat had ik eerder niet bedacht, totdat ik de sessie gewonnen had.
K:  Onze hond is veranderd na een consult met Monique. Veel rustiger, vooral op straat, waar hij naar elke reu tekeer ging. Heerlijk dat we meer kunnen genieten van de wandelingen. Echt een aanrader om een sessie te doen.
V: (aura workshop)Het is nu 3 weken nadat ik de workshop gevolgd heb. De workshop op zich was heel erg interessant en verrassend. En natuurlijk (is namelijk altijd bij Monique) ook leuk en goed verzorgd met lekkere hapjes. Maar wat vooral mooi is, is dat ik het heel goed kan gebruiken in mijn contact met mijn honden en ook bij mijn paard. Het maakt echt verschil. Ze lijken echt meer relaxter.
Een van mijn honden reageert veel minder agressief naar andere honden, nu hij weet dat ik als leider mezelf wel kan redden. En mijn paard is minder schrikachtig. Heel fijn…
M:   Ik kwam op het pad van Monique via een dierentolkconsult en ben toen ook zelf deze cursus gaan volgen. Vervolgens heb ik o.a. de basiscursus, de chakracursus en het themadeel gevolgd. Deze cursussen hebben mij veel inzicht gegeven in wie ik ben, waar ik vandaan kom en hoe ik in dit leven sta. Helaas was er, vanwege te weinig animo, daarna geen reading- of healingcursus die ik graag zou willen volgen. Die blijven zeker op mijn verlanglijstje staan. Wetende dat ik een HoogSensitiefPersoon ben volg ik nu met veel plezier de HSP-cursus die mij te samen met de inzichten uit de vorige cursussen dusdanige energie geeft dat ik ook in staat ben om nog meer stappen te zetten in mijn ontwikkeling. Ik heb dagelijks profijt van de bij haar geleerde oefeningen uit de afgelopen jaren. En klinkt dit zweverig? Nee toch, Monique staat met beide benen op de grond en heeft een heldere kijk op het leven, zo gaat het ook in haar cursussen waarbij voor iedereen een warm welkom en aandacht.
F:  Mijn moeder is op 9 januari jl overleden, ondanks haar hoge leeftijd is en blijft het verdrietig. Monique is buiten het feit dat zij een uitstekende dierentolk is ook reader met overleden dierbaren, daarom hebben wij gevraagd of zij wat vragen wilde stellen aan mijn overleden moeder. Wij waren flabbergasted door wat zij zei, zij vertelde dingen die wij niet als vraag hadden gesteld, zoals de personen die bij ma zijn en wat deze personen hadden gedaan of waardoor ze niet meer hier op aarde zijn. Ik en mijn vrouw waren zeer aangenaam verrast. Toen het gesprek bijna ten einde was wilde ik weten of ma wist wat ik aan haar gaf voordat de kist zou sluiten. Na een paar tellen stilte zei Monique exact wat ik had gedaan, zeer gedetailleerd. Voor mij was dit een prachtig bewijs voor dat er werkelijk iets is na dit leven en ik, mijn vrouw en mijn zusters zijn ondanks het verdriet ook erg blij dat ma veilig is en bovenal gelukkig en bij haar geliefden die al enige tijd heen zijn gegaan.
S:  Het was weer een bijzonder fijne en relativerende sessie, daar kan geen psychiater of psycholoog tegenop. Zo totaal niet zweverig en vooral inzichtelijk en verhelderend. Ik kan, wil en zal iedereen aanraden om met welke vraag dan ook, persoonlijk of over een dier, contact met Monique op te nemen en je krijgt zeker op elke vraag het passende antwoord. Ik ben al jaren een trouwe fan van haar, zij is zo rustig, prettig, uiterst bekwaam en professioneel en helemaal niet ‘zweverig’.
M:  Ik heb bij Monique de dierentolkcursus gevolgd. Leuk en interessant. Monique zei: Zie het alsvolgt: je behaalt je rijbewijs, maar om goed te leren rijden, moet je oefenen. Dat ga ik doen. Ik kom zeker, als ik in het land ben, oefenavonden volgen.
A:  Ik had Monique gevraagd of zij mij kon vertellen of ik al eerder een leven heb gehad. Nou niet 1 maar meerdere who knew! De reden van mijn nieuwsgierigheid is omdat ik geen kolletjes kan dragen en dat ik de tijd van de farao’s en de historie van Engeland erg interessant vind.  Nu blijkt dat toen zij op mij ging intunen dat er een kaartenbakje tevoorschijn kwam. Egypte en Engeland speelde de hoofdrollen. Onderdrukking/mond dood makend is bij mij een terugkerend patroon waar ik nu ook mee te maken heb. Ik kan niet tegen mensen die mij monddood willen maken of dat ze mij gebruiken voor hun eigen gemoedsrust, deze mensen zullen daarom niet lang in mijn kennissenkring zijn. Ik weet nu dus ook waarom ik iemand niet meer wil kennen. Ook mijn man had een sessie: water en z’n angst ervoor, maar de liefde voor de zee zijn nu duidelijk geworden. Ook hij heeft meerdere levens gehad en alles viel op z’n plek. Je begrijpt mijn woord GAAF nu wat beter. Ben je ook nieuwsgierig geworden, twijfel niet het gaat via de telefoon en je zal versteld staan en er zullen dingen duidelijker worden. In één woord GAAF.
A:  (meditatief schilderen)Ik weet nog dat mijn man mij aankeek van, doe even normaal schat, dit is veel te zweverig en bovendien “ik kan niet schilderen, geen idee wat ik moet doen”. Maar door mijn doortastendheid ging hij mee. Hup, wij naar Wilnis, prachtige omgeving, heerlijk weer en daar aangekomen werden wij verwelkomd met een lekkere kop koffie. En toen ging het gebeuren, witte jas (schilderschort) aan en we mochten een schildersdoek kiezen en toen dmv een cijferreeks die gekoppeld is aan je naam en geboorte achternaam komen er kleuren tevoorschijn die jij dan gaat gebruiken. Tja en dan is het even giegelen en onzeker en dan is het stil en wij aan het kwasten. Heerlijk ontspannend en ondertussen af en toe kletsen en toen klaar. Wij de schilderijen bekijken, Monique neemt foto’s en verdomd bij Fred was er heel duidelijk een paardenhoofd zichtbaar en veel dieren zoals honden. Ook bij mij kwamen er veel dieren en ook gezichten naar voren. Echt super en verslavend. Ik zou zeggen probeer het eens.
K: (gidsenworkshop)Ik had een vermoeden wie mijn gidsen waren. En nu weet ik er inmiddels 3 zeker en bij 1 ervan kan ik een bloemengeur ruiken. Eerst twijfelde ik, maar nu is het echt duidelijk.
K:  Onze tweeling van 3,5 jaar hadden beiden al langer slaapproblemen. Eerst dachten we dat ze elkaar wakker hielden, dus hadden we ze op aparte kamertjes gelegd. Dat maakte geen verschil. We merkten ook dat ze om en om huilden. Je kunt begrijpen dat we erg moe waren van die gebroken nachten. Zeker bij mij had het negatieve weerslag, in humeur en concentratie, ook op mijn werk. Op aanraden heb ik uiteindelijk Monique gebeld. Heel makkelijk was dat ik niet naar haar toe hoefde, want we wonen ruim 80 km weg van Wilnis. Al snel ‘zag’ ze dat de kinderen reageerde op mijn overleden oma, die de nacht na hun 2de verjaardag plotseling was overleden. Achteraf denk ik ook wel dat vrij snel daarna het nachtelijke huilen is begonnen. In een hele mooie, ontroerende, respectvolle sessie hebben we afscheid van mijn oma genomen en Monique heeft haar naar het licht begeleidt. Diezelfde nacht sliepen de kinderen beiden door, zonder huilen. Eerst geloof je het bijna niet en denk je dat het toeval is. Maar nu, na maanden, slapen ze nog steeds door. En wij?….we slapen ook beter en komen weer aan elkaar toe. Nu merken we wat het effect op onze relatie was. Nu gaat dat een stuk beter. Dank je wel, Monique.
K:  Ons hondje is veranderd na een consult met Monique. Veel rustiger, vooral op straat, waar hij naar elke reu tekeer ging. Heerlijk dat we meer kunnen genieten van de wandelingen.
E:  Hele aparte ervaring. Er kwam veel uit wat bepaald gedrag van onze labradoodle verklaard. En we hebben gelijk hele bruikbare tips gekregen. Ook had onze dame zelf nog van alles te vertellen. Het was een leerzaam en gezellig consult van iemand die weet waar ze mee bezig is en respectvol met dier en eigenaar omgaat. Ze heeft ook confronterende dingen verteld, maar wel op een manier die we goed kunnen hebben.
C:  Vanmiddag de gewonnen reading van de Like en deel actie gehad van Monique. Wat een waanzinnig mooie reading is het geweest, ik heb zoveel meer duidelijkheid gekregen in het gedrag van Max, dat ik hem nu een heel stuk beter begrijp en ik hem ga helpen om hem een stuk sterker te maken. En ik ben heel blij dat Max nu weet waar hij aan toe is en hier noooooit meer weg gaat. En toen nog mijn lieve overleden Joy aan ’t woord. Onwijs bedankt voor de mooie woorden van Joy en t antwoord op mijn schuldgevoel.. Monique ik vind je een kanjer, kan je niet genoeg bedanken en je hoort mij zeer zeker weer!
A:  Dank je wel voor het mooie consult met D (kat). Fijn dat hij hier lekker op zijn plek zit en fijn dat hij me even en spiegel voor heeft gehouden. En super ook dat je de tijd hebt genomen om hem even op zijn gemak te stellen. Hij rent nu door de tuin, moet wat energie kwijt denk ik. Gek beestje.
O:  Ook voor readingen voor mensen is ze heel goed, je krijgt inzichten zodat je weer verder kan met je leven.
Schilderworkshop: M: Fijne workshop, Monique. Dank je voor je begeleiding en ook luisterend oor voor wat er bij mij bij de meditatie naar boven kwam. Ik had gedacht dat ik dat al verwerkt had. Fijn dat jij vanuit je readingskills (heet dat zo?) mee kon kijken en uitleg kon geven. Ik kan hier zeker wat mee. En dan heb ik het nog niet eens over het mooie schilderij. Mijn zoon was verbaasd dat ik dat kon. En dank je voor de goede verzorging van de innerlijke mens.
Schilderworkshop: K: Mooie workshop, mooie uitleg, mooie meditatie, lekkere hapjes, mooi schilderij (hoewel ik eerst een weerstand voelde naar de kleuren die blijkbaar bij me passen). Mooi mens ben je. Fijn dat we nog een uitgebreide mail met alle kleurinfo en berekeningen kregen.
D:  Wat een prachtige sessie over onze oude wijze Franse Bulldog heb ik van Monique mogen ontvangen. Waar ik vragen stelde over zijn welzijn, kreeg ik met name informatieve over hoe het op dit moment met mijzelf gesteld is. Wat prachtig om te horen dat mijn maatje en ik zo op elkaar in getuned zijn, dat hij me zulke mooie inzichten kan geven. En hoe bijzonder dat iemand als Monique dit voor me heeft kunnen vertalen. Een sessie met veel herkenning, een lach en een traan, maar afsluitend vooral met een heel fijn gevoel. Geen zelftwijfel meer voor mij, meer plezier en zorgeloosheid in mijn leven inbouwen en met nog meer liefde kunnen kijken naar, knuffelen en houden van mijn oude wijze man. Monique daarvoor veel dank. Lieve groet, D.
E:  Dit vind ik een workshop die echt veel duidelijk maakt over hoe meer rust en kracht in jezelf kan vinden. Je leert geen kleuren zien (wat ik even dacht), maar je leert meer controle te krijgen over hoe je reageert in situaties die lastig voor je zijn. Het is heel praktijkgericht. Heel verrassend was het dat ik die aura’s ook echt kon voelen en energie tussen mijn vingers kon zien. Het lukt me nu ook beter te aarden.
G:  Doordat ik in aanraking ben gekomen met energetisch werk/therapie wilde ik meer weten over de/mijn Aura en heb ik daar een workshop voor gedaan bij Monique. Door eerst uitleg over de Aura te krijgen en te bespreken hoe we bepaalde zaken in het dagelijkse leven ervaren werd mij al veel duidelijk. Daarna hebben we de oefeningen gedaan waarvan ik me verbaasde hoe makkelijk het eigenlijk is. Het was ook fijn om het een en ander te delen met elkaar en daardoor weer nieuwe inzichten te krijgen.
K; Ik heb nu een duidelijk beeld van mijn eigen Aura wat me erg goed van pas komt in het dagelijkse leven en het mooiste is dat ik nu weet hoe ik dat zelf grotendeels in de hand heb. Kort gezegd kan ik nu goed op beide benen staan – weet ik wat ik moet doen om mijn Aura lekker om me heen te hebben en hoe ik mezelf kan beschermen tegen bepaalde invloeden van buitenaf. En dat allemaal in 1 middag !! Geweldig toch !! Dank je wel Monique.
S:  Wat was die aura workshop interessant, zeg. Nooit geweten dat ik er zelf zoveel mee kan doen. Ook de uitleg, met herkenbare voorbeelden, is heel boeiend. Ik merk dat ik nu ook anders naar mensen, waar ik last van had, kijk. Ik vind het nu een uitdaging om met hun om te gaan. Leuk om dan te zien dat zij dat ook merken. Dank je wel.
D: Vorige week heb ik de aura workshop gedaan bij Monique. Het was een erg prettige middag met toch wel verrassende uitleg over de aura. Wij hebben meerdere oefeningen gedaan die we ons zelf nu eigen kunnen maken om beter in je vel te zitten (aarden, aura omlaag brengen ipv bij mij heel hoog met hoge en oppervlakkige ademhaling). Ik ga er de komende tijd met volle moed mee aan de slag en hoop hiermee minder onrust te ervaren en relaxter met dingen om te gaan.
M:  De auraworkshop heeft me toch een aantal inzichten gegeven. Ik ben me er nu bewust van en kan sneller mijn aura omlaag brengen. Ook de laatste oefeningen, waarbij we elkaars auralagen gingen voelen en leren om de aura af te sluiten tegen negativiteit, waren leuk om te doen en ik was verbaasd dat ik ze kon voelen. Hoe mooi is alles.
Collegacoach M: Mensen die me kennen weten dat ik altijd zeg dat elke coach een coach nodig heeft en vragen mij wel eens of ik dan ook naar een coach ga. Jazeker! Ik heb een ‘team’ van mensen om me heen die elk hun eigen expertise hebben en afhankelijk waar ik mee zit kies ik ‘the right person for the job’.
Voor vandaag wilde ik een consult om te kijken naar mijn blokkade op ontvangst bijvoorbeeld. Ik voel m al heel lang zitten en heb zelf gekeken maar kwam er maar niet uit. Gelukkig hoeven we niet alles zelf te doen en bestaan er goeie mensen die kunnen helpen.
Inmiddels zit mijn telefonisch consult van anderhalf uur erop en ben ik heel wat inzichten rijker! Zowel op het stuk waar ik hulp bij vroeg als op stukken die ik zelf niet eens had kunnen bedenken.
En dan wil je nu natuurlijk weten wie deze geweldige coach is! Hier is ze: https://www.facebook.com/AurareaderEnDierentolk/?fref=ts
Monique van der Drift heet ze. Een ontzettend lieve vrouw, hartstikke eerlijk, recht door zee en zo lekker praktisch en nuchter. Past precies in mijn straatje 🙂
Ga haar leren kennen, dat verdient de wereld.
P: Een paar weken geleden een reading mogen laten doen. Verrassend raak! Onderwerpen waarvan je eigenlijk stiekem zelf al weet en waar de bevestiging heerlijk voelt. Ook nieuwe informatie waar ik nog dagelijks aan terug denk en ik oprecht wat aan heb.
Gisteren ook de aura workshop gedaan. Een echte aanrader. Ik heb mijn eigen energie mogen zien en voelen… fantastisch ! Ik heb handvatten gekregen om mezelf beter te kunnen beschermen tegen negatieve energie.
Ja, ik voel me een blij mens… dank je wel Monique !
E: Al vaker had ik readings laten doen, maar op aanraden ging ik nu naar Monique. Lange reis naar Wilnis, maar alles waard. Hartelijke ontvangst, prachtig woonplekje, koffie met wat lekkers. Om te beginnen ging Monique zich op me intunen, ze kopieert als het ware mijn aura over haar heen, zoals ze dat noemt. Dan vallen haar al gelijk een aantal dingen op die ze benoemt en ook kan uitleggen. Daar zat ik dan met mijn hele vragenlijst (2,5 A4-tje), waarvan eigenlijk gelijk al diverse punten in dat eerste moment duidelijk werden. In mijn chakra’s voelde ze direkt al van alles, waardoor ze verbanden kon leggen tussen diverse vragen, die ik zelf nooit gezien had. Heel bijzonder. Het was ook wel emotioneel, o.a. omdat ze contact kreeg met een dierbare overledene, die ook adviezen voor me had. Na 1 consult had ik het gevoel dat ik weer met verschillende dingen verder kon. In de auto naar huis zat ik te zingen (dat was een tijd geleden), voelde me een stuk lichter en weer eens ontspannen. Ik kan het iedereen aanraden een consult bij Monique te gaan doen. (Hopelijk is dit stukje niet te lang, maar ik moest het even kwijt). Dikke knuffel, bedankt Monique.
M zegt over de aura workshop: Dank je wel voor de gezellige en leerzame workshop. De interactie van jou naar alle deelnemers en onderling was goed, voelde prettig en veilig. Well done!!
E: Hoi Monique, Ik wil je nogmaals bedanken voor je hulp, je hebt laatst mijn Ziva een online healing gegeven naar aanleiding van haar plas/sproei gedrag, Ziva heeft sindsdien niet meer gesproeid! Ik besteed meer 1 op 1 aandacht aan haar en vertel haar kleine dingetjes, ze kletst op haar manier dan naar mij terug, ik ben heel dankbaar voor je hulp, dat wou ik je nog even vertellen!
S: Omdat er e.e.a. niet helemaal goed ging met mijn gezondheid, een paar maanden geleden, vond ik dat ik bepaalde dingen drastisch moest gaan veranderen…zo kon het niet langer, ik liep mezelf voorbij. Ik ben met mezelf aan de slag gegaan, meer aarden, vaker rustmomenten inlassen en werk op een lager pitje en vooral genieten van de natuur en mijn dieren. Ook was ik op zoek naar iets passends voor mezelf, iets wat me zou kunnen helpen om beter op beide benen te blijven staan en iets waardoor ik mezelf wat beter zou kunnen beschermen tegen negatieve invloeden. Via via kwam ik op de website van Monique terecht, uiteraard ben ik ook op facebook gaan kijken en ik kreeg een beetje een beeld van wie Monique is en wat ze allemaal doet, vaak tref je namelijk zweverige types en daar had ik eigenlijk geen zin in. Ik dacht; JA, dat lijkt me nou een leuk mens! En ik had weer eens gelijk… mijn goede gevoel klopte weer.
Op de website zag ik verschillende workshops, de auraworkshop leek mij voor nu het meest geschikt. Tijdens de workshop heb ik bijzondere dingen gevoeld, voelde soms even confronterend, maar het was mooi….echt mooi! Wat ik merk is dat ik normaal gesproken gedurende de dag steeds ‘dingetjes/prikkels’ tegenkom, het zijn geen grote dingen meestal, maar resultaat is dat ik vaak met gespannen hoge schouders zit/loop. Met die workshop heb ik veel geleerd, vooral om nog beter dingen te voelen, op het moment dat ik ook maar even merk dat er iets van spanning in mijn lijf komt zorg ik er nu voor dat ik direct mijn aura in de ‘relaxstand’ zet. Wat een heerlijk gevoel is dat! Vanaf dag 1 gaat het me zoveel makkelijker af, ik maak me totaal niet druk en laat alle spanningen heel gemakkelijk wegvloeien. Wat een wereld van verschil! EN heerlijk met ontspannen schouders. Ik voel me na deze workshop zoveel lekkerder in mijn vel, ik ben mezelf weer! Zodra ik de drukte in moet zorg ik er voor dat ik mezelf afscherm en wat voelt dat FIJN! Ook heb ik de 3 auralagen gevoeld bij een medecursist, erg mooi om te ervaren. Ik ben enorm blij dat ik deze workshop heb gevolgd, ik ben heel benieuwd naar de andere workshops en misschien zelfs wel cursussen van Monique…dat mag ik mezelf best kado doen, vind ik. Je moet doen waar je blij van wordt….toch?
Monique bedankt voor deze, tot een volgende keer! Je bent warm en hartelijk, lief en begrijpend! Fijn je ontmoet te hebben!
P: Ik heb een gratis dierentolkconsult van Monique gewonnen (via haar facebookaktie). Ik ben eigenlijk nog steeds heel verbaasd. Ik dacht mijn dieren van haver tot gort te kennen, maar over elk dier kon Monique wat vertellen, waardoor het niet alleen duidelijk was dat ze echt contact met ze had, maar ook dat ze een tip of eye-opener had voor me. Nu ik vanuit die wetenschap en informatie naar de dieren kijk kan ik ze nog beter begrijpen. Snap ik eigenlijk niet dat ik dat zelf niet gezien had bij ze. Dank je wel Monique, voor dit waardevolle cadeau.
A: (Gidsenworkshop)Jaren geleden heb ik ook ergens een soortgelijke workshop gevolgd. Nu merk ik dat ik ook ná de workshop het contact met mijn gids goed kan voelen. Ik vraag om hulp en voel dat ik dat ook krijg. Wat een verrijking!
L: Ik heb Monique benaderd voor hulp bij mijn kat die zichzelf al jaren pijn doet / open krabt. Monique heeft op verschillende momenten contact met haar gehad en doet dit op een daadkrachtige maar liefdevolle manier. Van eerdere consulten elders ben ik gewend dat je een foto mailde en je een mail na je reading terug kreeg. Man man man, wat een verschil met Monique. Dik een half uur aan de telefoon met heldere uitleg en praktische tips waar ik mee aan de slag kan. Je bent in overleg met elkaar aan het puzzelen op de beste oplossing voor je dier en dat geeft vertrouwen. Ik ben aan de slag gegaan met de tips en binnen een week is er al op een aantal punten echt verbetering te zien. We zijn er nog niet, maar een patroon wat jaren bestaat breek je ook niet in een half uurtje af. Dat heeft tijd nodig en die nemen we ook. Ik zou ook zeker zo weer contact met Monique opnemen als dit nodig zou zijn.
K: (reïncarnatieworkshop): Wat een boeiende ervaring om mezelf als man te zien. Het heeft zoveel duidelijk gemaakt waardoor ik ineens meer begrijp van mijn (best wel ingewikkelde) relatie met mijn huidige man.
E: (reïncarnatieworkshop):Jeetje, ik begrijp nu mijn angst voor water!! Daar ga ik aan werken. Dank je wel, Monique
K: Nu ik de gidsenworkshop en de reïncarnatieworkshop gevolgd heb merk ik dan mijn angst voor de dood weg is. Geeft ergens toch wel een bevrijd gevoel. (Mijn man zegt dat hij merkt dat ik minder depri ben, misschien komt dat ook wel doordat ik die angst kwijt ben).
T: Ik heb diverse cavia’s. Die zitten bij elkaar en dat gaat heel goed. 1 Cavia zat vaak apart in een hoekje en werd in korte tijd opvallend mager. bij het dierenartsbezoek is alles nagekeken, maar het lag niet aan zijn gebit en ook andere oorzaken kon de dierenarts niet vinden. Op aanraden van een vriendin heb ik Monique gebeld. Ik was wel wat sceptisch, maar mijn vriendin gaf het consult kado aan mij. Mijn cavia vertelde haar dat de groep helemaal niet zo harmonieus met elkaar om ging. Met name van 1 cavia had hij veel last. Die cavia zat van een afstandje dreigend naar hem te kijken als hij wilde gaan eten. Daardoor at hij snel een paar happen, maar ging daarna weg. Hij durfde zich niet zo goed in de groep te bewegen en voelde zich niet meer veilig. Monique heeft met beide cavia’s gesproken en de ‘zieke’ cavia tijdens een healing meer in zijn kracht gezet. Dezelfde dag hebben de beide cavia’s gevochten en toen bleek dat ze ongeveer even sterk waren lieten ze elkaar verder met rust. Ook heb ik het eten meer verspreid op aanraden van Monique. Nu is er echt harmonie (hoe was het mogelijk dat ik die ‘schijn’-harmonie niet gemerkt had), en iedereen beweegt zich vrij en eet weer goed.
D: Monique heeft voor ons en onze hond Amy HET verschil gemaakt. Amy is nu twee maanden bij ons en het alleen thuis zijn ging moeilijk. Ik had wel een vermoeden en het uitgebreide telefonische consult heeft veel duidelijk gemaakt, en het zelfs direct opgelost! Erg fijn ook dat het telefonisch gaat zodat je nog vragen kunt stellen en feedback kunt geven!!! Ik wou dat iedereen een dierentolk inschakelde voor hun huisdier.
Regelmatig heb ik akties of gratis dierentolkconsulten voor paginalikers van mijn facebookpagina:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.