Reading-coaching

Aangezien de resultaten van mijn coaching met hypnotherapie erg positief zijn, heb ik besloten me vooral daarop te focussen: zie hier

De informatie over reading-coaching blijft hieronder leesbaar.

Vanuit mijn opleiding als aurareader kan ik je sturing geven bij allerlei lastige situaties waar je in je leven tegen aan loopt. Je kunt daarbij onder andere denken aan vragen over relaties, werk, conflictsituaties, emoties, gezondheid, familiepatronen, spirituele groei, HSP (hoog sensitiviteit/gevoeligheid), levensdoelen, vorige levens, contact met spirituele gidsen en meerdere vragen.
Als spiritueel coach (praktijkervaring vanaf 1999) maak ik contact met jouw onderbewustzijn, waar meer antwoorden liggen dan we denken. Schrijf van te voren al je vragen maar op. Ik tune me in op jouw energie en jouw vragen. Ik krijg op helderziende, -wetende, -horende en -voelende manier antwoorden en geef uitleg over o.a. wat er aan de hand is, waar de oorzaak ligt en wat er bijvoorbeeld voor je gedaan kan worden. Soms ligt de kern van een probleem in de jeugd of zelfs in een vorig leven. Ook gebeurt het regelmatig dat ik contact krijg met overledenen, gidsen of dierbaren die jij in een vorig leven gekend hebt, die je kunnen helpen om de inzichten te verduidelijken. Als je wilt dat ik naar jouw relatie met iemand anders kijk, heb je daar hun toestemming voor nodig (tenzij het om een jong kind gaat) en een foto. Heb je die toestemming niet, dan kijk ik er alleen naar vanuit jou. In principe zijn alle vragen mogelijk. Ik doe echter geen toekomstvoorspellingen.
Als HSP-coach (HSP = hoog sensitieve persoon) kan ik je uitleg geven en begeleiden in het omgaan met je hooggevoeligheid.

Voor het maken van een afspraak kan je me mailen: info@moniquevanderdrift.nl, geef daarbij een aantal tijdstippen op waarop je zou kunnen. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Wilnis, maar het kan ook heel goed telefonisch. Voor een telefonisch consult kan je me een duidelijke foto van jezelf mailen.

Ervaringen van mensen: zie hier

E:   Als dierentolk had ik Monique al diverse keren gevraagd te helpen bij mijn paard en honden. Ik weet dat Monique als dierentolk niet zweverig is en altijd precies de vinger op de zere plek kan leggen bij de dieren. Mijn dieren vertrouwen haar ook en zijn open tegen haar. En ik merk ook dat mijn dieren heel goed reageren op haar gesprekken en healingen. Ditmaal had ik voor mezelf een reading aangevraagd. Er zijn een aantal moeilijke issues waar ik het met haar over wilde hebben. O.a. over mijn relatie met mijn moeder, die best bepalend in mijn leven kan zijn. Monique heeft mij o.a. geleerd hoe ik de energie tussen mijn moeder en mij zuiver kan houden, waardoor ik beter bij mezelf kan blijven en mijn eigen keuzes durf te maken. En dat dan op een manier naar haar kan brengen zodat het bij haar goed valt en ik me minder schuldig voel. Er is eigenlijk direkt na die ene sessie een groot positief verschil ontstaan in de relatie tussen mijn moeder en mij. Ook mijn vader ziet en benoemde dat. Ik ben hier heel blij mee. Ook een zus van me is bij Monique geweest en ik zie ook bij haar een verschil. Ze is veel relaxter in bijzijn van ons mam.

S:   Ik heb in het verleden diverse readings bij Monique mogen ontvangen en elke keer heeft het mij verheldering/ duidelijkheid/ bevestiging gegeven, waardoor ik weer even verder kon en de situatie van een andere kant kon bekijken. Daardoor heb ik ook stukjes kunnen loslaten en kunnen helen.

F:  Mijn moeder is op 9 januari jl overleden, ondanks haar hoge leeftijd is en blijft het verdrietig. Monique is buiten het feit dat zij een uitstekende dierentolk is ook reader met overleden dierbaren, daarom hebben wij gevraagd of zij wat vragen wilde stellen aan mijn overleden moeder. Wij waren flabbergasted door wat zij zei, zij vertelde dingen die wij niet als vraag hadden gesteld, zoals de personen die bij ma zijn en wat deze personen hadden gedaan of waardoor ze niet meer hier op aarde zijn. Ik en mijn vrouw waren zeer aangenaam verrast. Toen het gesprek bijna ten einde was wilde ik weten of ma wist wat ik aan haar gaf voordat de kist zou sluiten. Na een paar tellen stilte zei Monique exact wat ik had gedaan, zeer gedetailleerd. Voor mij was dit een prachtig bewijs voor dat er werkelijk iets is na dit leven en ik, mijn vrouw en mijn zusters zijn ondanks het verdriet ook erg blij dat ma veilig is en bovenal gelukkig en bij haar geliefden die al enige tijd heen zijn gegaan.

S:  Het was weer een bijzonder fijne en relativerende sessie, daar kan geen psychiater of psycholoog tegenop. Zo totaal niet zweverig en vooral inzichtelijk en verhelderend. Ik kan, wil en zal iedereen aanraden om met welke vraag dan ook, persoonlijk of over een dier, contact met Monique op te nemen en je krijgt zeker op elke vraag het passende antwoord. Ik ben al jaren een trouwe fan van haar, zij is zo rustig, prettig, uiterst bekwaam en professioneel en helemaal niet ‘zweverig’.

A:   In één woord GAAF. Ik had Monique gevraagd of zij mij kon vertellen of ik al eerder een leven heb gehad. Nou niet 1 maar meerdere ? who knew! De reden van mijn nieuwsgierigheid is omdat ik geen kolletjes kan dragen en dat ik de tijd van de farao’s en de historie van Engeland erg interessant vind.  Nu blijkt dat toen zij op mij ging intunen dat er een kaartenbakje tevoorschijn kwam. Egypte en Engeland speelde de hoofdrollen. Onderdrukking/mond dood makend is bij mij een terugkerend patroon waar ik nu ook mee te maken heb. Ik kan niet tegen mensen die mij monddood willen maken of dat ze mij gebruiken voor hun eigen gemoedsrust, deze mensen zullen daarom niet lang in mijn kennissenkring zijn. Ik weet nu dus ook waarom ik iemand niet meer wil kennen. Ook mijn man had een sessie: water en z’n angst ervoor, maar de liefde voor de zee zijn nu duidelijk geworden. Ook hij heeft meerdere levens gehad en alles viel op z’n plek.
Je begrijpt mijn woord GAAF nu wat beter. Ben je ook nieuwsgierig geworden, twijfel niet het gaat via de telefoon en je zal versteld staan en er zullen dingen duidelijker worden.

A:  Ik weet nog dat mijn man mij aankeek van, doe even normaal schat, dit is veel te zweverig en bovendien “ik kan niet schilderen, geen idee wat ik moet doen”. Maar door mijn doortastendheid ging hij mee. Hup, wij naar Wilnis, prachtige omgeving, heerlijk weer en daar aangekomen werden wij verwelkomd met een lekkere kop koffie. En toen ging het gebeuren, witte jas (schilderschort) aan en we mochten een schildersdoek kiezen en toen dmv een cijferreeks die gekoppeld is aan je naam en geboorte achternaam komen er kleuren tevoorschijn die jij dan gaat gebruiken. Tja en dan is het even giegelen en onzeker en dan is het stil en wij aan het kwasten. Heerlijk ontspannend en ondertussen af en toe kletsen en toen klaar. Wij de schilderijen bekijken, Monique neemt foto’s en verdomd bij Fred was er heel duidelijk een paardenhoofd zichtbaar en veel dieren zoals honden. Ook bij mij kwamen er veel dieren en ook gezichten naar voren. Echt super en verslavend. Ik zou zeggen probeer het eens.

K:   Onze tweeling van 3,5 jaar hadden beiden al langer slaapproblemen. Eerst dachten we dat ze elkaar wakker hielden, dus hadden we ze op aparte kamertjes gelegd. Dat maakte geen verschil. We merkten ook dat ze om en om huilden. Je kunt begrijpen dat we erg moe waren van die gebroken nachten. Zeker bij mij had het negatieve weerslag, in humeur en concentratie, ook op mijn werk. Op aanraden heb ik uiteindelijk Monique gebeld. Heel makkelijk was dat ik niet naar haar toe hoefde, want we wonen ruim 80 km weg van Wilnis. Al snel ‘zag’ ze dat de kinderen reageerde op mijn overleden oma, die de nacht na hun 2de verjaardag plotseling was overleden. Achteraf denk ik ook wel dat vrij snel daarna het nachtelijke huilen is begonnen. In een hele mooie, ontroerende, respectvolle sessie hebben we afscheid van mijn oma genomen en Monique heeft haar naar het licht begeleidt. Diezelfde nacht sliepen de kinderen beiden door, zonder huilen. Eerst geloof je het bijna niet en denk je dat het toeval is. Maar nu, na maanden, slapen ze nog steeds door. En wij?….we slapen ook beter en komen weer aan elkaar toe. Nu merken we wat het effect op onze relatie was. Nu gaat dat een stuk beter. Dank je wel, Monique.

Collegacoach M: Mensen die me kennen weten dat ik altijd zeg dat elke coach een coach nodig heeft en vragen mij wel eens of ik dan ook naar een coach ga. Jazeker! Ik heb een ‘team’ van mensen om me heen die elk hun eigen expertise hebben en afhankelijk waar ik mee zit kies ik ‘the right person for the job’.
Voor vandaag wilde ik een consult om te kijken naar mijn blokkade op ontvangst bijvoorbeeld. Ik voel m al heel lang zitten en heb zelf gekeken maar kwam er maar niet uit. Gelukkig hoeven we niet alles zelf te doen en bestaan er goeie mensen die kunnen helpen.
Inmiddels zit mijn telefonisch consult van anderhalf uur erop en ben ik heel wat inzichten rijker! Zowel op het stuk waar ik hulp bij vroeg als op stukken die ik zelf niet eens had kunnen bedenken.
En dan wil je nu natuurlijk weten wie deze geweldige coach is! Hier is ze: https://www.facebook.com/moniquevanderdrift.nl
Monique van der Drift heet ze. Een ontzettend lieve vrouw, hartstikke eerlijk, recht door zee en zo lekker praktisch en nuchter. Past precies in mijn straatje 🙂
Ga haar leren kennen, dat verdient de wereld.

E: Al vaker had ik readings laten doen, maar op aanraden ging ik nu naar Monique. Lange reis naar Wilnis, maar alles waard. Hartelijke ontvangst, prachtig woonplekje, koffie met wat lekkers. Om te beginnen ging Monique zich op me intunen, ze kopieert als het ware mijn aura over haar heen, zoals ze dat noemt. Dan vallen haar al gelijk een aantal dingen op die ze benoemt en ook kan uitleggen. Daar zat ik dan met mijn hele vragenlijst (2,5 A4-tje), waarvan eigenlijk gelijk al diverse punten in dat eerste moment duidelijk werden. In mijn chakra’s voelde ze direkt al van alles, waardoor ze verbanden kon leggen tussen diverse vragen, die ik zelf nooit gezien had. Heel bijzonder. Het was ook wel emotioneel, o.a. omdat ze contact kreeg met een dierbare overledene, die ook adviezen voor me had. Na 1 consult had ik het gevoel dat ik weer met verschillende dingen verder kon. In de auto naar huis zat ik te zingen (dat was een tijd geleden), voelde me een stuk lichter en weer eens ontspannen. Ik kan het iedereen aanraden een consult bij Monique te gaan doen. (Hopelijk is dit stukje niet te lang, maar ik moest het even kwijt). Dikke knuffel, bedankt Monique.

S: Eerder 2 maal een reading aangevraagd bij Monique voor mijn paardjes, nu eens uit nieuwsgierigheid een keer voor mezelf. Dit terwijl ik best heel lekker ga, er zijn altijd wel ‘dingetjes’ en ik was benieuwd waar Monique mee zou komen. Dit benoemde ze dus ook, ze zei; “jij hebt niet echt veel vragen hè? Je bent gewoon nieuwsgierig” … Uhm…ja dus… We hebben een erg leuk gesprek gehad en toch zijn er echt wel dingen ter sprake gekomen waar ik zeker wat mee kan. Op het moment van de reading ging het prima met mij, zat ook goed in m’n vel. Toevallig een paar weken later was er een akkefietje waarbij het me niet meer lukte om zelf te gronden en voelde me echt niet oké, ik heb Monique benaderd met de vraag of ze zin en tijd had om even in te tunen en mee te kijken/voelen en of ze me uit kon leggen wat ik op dat moment het beste kon doen. Dezelfde dag nog hebben wij elkaar weer gesproken en daar was ik zo ontzettend blij mee. Er waren dingen bij waarvan ik het antwoord diep van binnen wel weet, maar die soms wel confronterend zijn (waarom laat m’n lijf me soms in de steek), maar heb weer mooie handvaten gekregen om dingen ook eens echt toe te passen. Monique bedankt!

Je kunt me ook via mijn facebookpagina volgen en ik zou het zeer waarderen als je mijn fb-pagina wilt liken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.