Workshop Contact met je gidsen

We worden allemaal gesteund door onze spirituele gidsen. Hoe bijzonder zou het zijn als je bewuster contact kan maken met je eigen spirituele gidsen, als je je hoofdgids bij naam kent en de liefde van je gidsen kunt voelen? Weten, voelen dat je gesteund wordt en de tekenen herkennen? Hun altijd om hulp en kracht kan vragen? Heb je daar wel eens over nagedacht? Wat zou dat voor jou kunnen betekenen?

Als jij zover bent om die bewuste stap te maken ben je welkom bij de gidsenworkshop.

In deze workshop van een middag leg ik je uit welke soorten gidsen we hebben en wat ze voor ons doen.
Ik ga het onder andere met je hebben over je hoofdgids, beschermengelen, spirituele en aardse gidsen. Die laatsten zijn bijvoorbeeld overleden dierbaren.

Er komen voorbeelden aan bod hoe je hun aanwezigheid kan herkennen en ervaren.
Verder leer ik je hoe je je gidsen om hulp kan vragen. Zodat je het contact met je gidsen kan gebruiken in je dagelijks leven.
Samen kijken we naar de vragen die jij hebt, om die op de juiste manier aan je gids te stellen.

Hierna begeleid ik je in de meditatie in het contact met je gids.
Tijdens deze meditatie ga je zelf tijdens dat contact je vragen stellen, bijv:
• naam van je gids
• je levensdoel
• inzichten
• vragen op het gebied van gezondheid, werk, spirituele ontwikkeling

Antwoorden op jouw vragen kunnen direct tijdens de meditatie naar voren komen of mogelijk later, op andere manieren (die ik je ga uitleggen, zodat je ze kan herkennen).

Ervaring hebben met gronden/aarden is nodig voor deze workshop.

Deze workshop is een mooie combinatie met de reïncarnatieworkshop.

Duur:                       12.30 – 17.30 uur
Prijs:                        69 euro*
Inbegrepen:              koffie, thee en wat lekkers, na afloop per mail de samenvatting
Geplande data:         zaterdag 2 of zondag 3 juni 2018 (elke andere datum in overleg mogelijk als je met minimaal 4 personen opgeeft).
Lokatie:   Watertuin 41, Wilnis.

* Bij opgave van de auraworkshop (5 of 6 mei), gidsenworkshop (2 of 3 juni) en reïncarnatieworkshop (30 juni of 1 juli), geef ik 5 euro korting per workshop, te verrekenen met de laatste workshop. En voor elke persoon die je meeneemt krijgen jullie allebei nog extra eenmalig 5 euro korting.

Ervaringen van deelnemers:

M: Bedankt voor je fijne uitleg en begeleiding Monique. Vandaag, dankzij jou, een prachtige ervaring mogen opdoen met een verassende kennismaking met een boodschapper van mijn gids. Emotioneel en warm gevoel.

V: Wat ik erg bijzonder vond is dat ik zo makkelijk contact kreeg met een gids van mij. Ik zag hem en kreeg de naam door. Dat had ik niet verwacht. En dat ik echt van alles door kreeg. Ook op bijna al mijn vragen kreeg ik antwoord. Dank je wel, Monique.

A: Jaren geleden heb ik ook ergens een soortgelijke workshop gevolgd. Nu merk ik dat ik ook ná de workshop het contact met mijn gids goed kan voelen. Ik vraag om hulp en voel dat ik dat ook krijg. Wat een verrijking!

K: Ik had een vermoeden wie mijn gidsen waren. En nu weet ik er inmiddels 3 zeker en bij 1 ervan kan ik een bloemengeur ruiken. Eerst twijfelde ik, maar nu is het echt duidelijk.

S: Een tijdje geleden de gidsenworkshop gedaan bij Monique, want ja, ik was toch wel nieuwsgierig. Nu had ik al wel een beetje een idee over wie mijn gidsen zijn, maar ja…wat gaat er gebeuren tijdens zo’n workshop? We waren met een fijn en klein groepje, de uitleg was leuk en iedereen kon z’n verhaal kwijt. Toen we contact zochten met onze gidsen (en kregen) heb ik wellicht een te ingewikkelde vraag gesteld waarop ik misschien eigenlijk zelf (nog) geen antwoord durf te hebben. Hierdoor kwam ik plotseling terug in het hier en nu. Voor dat moment was het blijkbaar voor mij genoeg, het was ook echt wel genoeg zo. De gastvrijheid was ook wel helemaal fantastisch weer….dank je wel!! Nu een aantal weken later heb ik de e-mail met alle uitleg van deze workshop nog eens nagelezen en heb het zelf nog eens alleen geprobeerd. Van te voren wat simpelere vragen bedacht, ook om het mezelf niet onnodig moeilijk te maken, maar tot mijn verbazing lukte het me! Heel mooi is het contact, ik kan de gids nog niet duidelijk zien, ook heb ik nog geen naam, ik zie alleen een silhouet en voel enorm veel warmte en liefde en dat is voor nu mooi genoeg. Ik heb mezelf voorgenomen om gewoon heel af en toe eens te proberen en de tijd dat ik het wel kan zien komt vast wel, ik heb daar alle vertrouwen in.

Betalingsvoorwaarden voor de workshop: Het verschuldigde workshopgeld dient uiterlijk twee weken voor aanvang van de workshop te zijn voldaan. Bij annulering binnen één week voor aanvang van de workshop, is de helft van het bedrag verschuldigd. Bij afwezigheid en bij niet afzeggen van de workshop is het gehele bedrag verschuldigd.
Bankgegevens: NL81 INGB 0004032307, tnv M. v.d. Drift

Reageren is niet mogelijk