Dierentolkcursus

Belangrijke info betreffende de dierentolkcursus in Wilnis.

N.a.v. de laatste dierentolkcursussen die ik heb gegeven ben ik tot andere inzichten gekomen, waardoor ik de dierentolkcursus ga veranderen.

Ik bood de cursus aan van 4 lange middagen (4,5 a 5 uur per middag) voor 249 euro. Daarnaast adviseerde ik ook in ieder geval veel te oefenen, mede daarom bood ik oefenmomenten aan. Dit wilde ik niet verplicht stellen, maar als mensen niet gaan oefenen, heb ik het gevoel geen volwaardige dierentolken afgeleverd te hebben. En dat was wel mijn doel. Dan vind ik dat ik er niet meer achter kan staan hoe ik de cursus aanbied.
Daarom bied ik nog 1x de cursus aan voor 249 euro, waarbij we nog 2 extra oefenmomenten inplannen voor 98 euro, totaal kost de cursus dan 347 euro (6 middagen van 4,5 a 5 uur). Ook daarna bied ik nog extra oefenmiddagen aan van 4,5 a 5 uur voor 49 euro per middag.

Na deze laatste aanbieding ga ik de cursus veranderen met langere lesduur en hogere lesprijs en zal ik ongeveer rond de 500 euro uit gaan komen.

Dus, als je nu mee wilt doen voor 347 euro kan dat op:
zaterdagmiddagen 10, 17, 24 febr en 10, 17 en 24 maart of op:
zondagmiddagen 11, 18, 25 feb en  11, 18, 25 maart.
Geef je dan snel op, want dit is echt de laatste keer.
De cursus is in overleg in 2 termijnen te betalen.

De term “dierentolk” wordt steeds vaker gehoord. Dierentolken werken via telepathie. Telepathie is het overbrengen en opvangen van gedachten en informatie. Dit kan je met mensen, maar ook met dieren doen. Er kunnen over en weer gedachten, woorden, gevoelens en beelden doorgegeven worden. Zo’n contact kan over allerlei onderwerpen gaan: hoe het dier zich voelt, waarom een dier eventueel niet meewerkt, onzindelijk is of niet meer levenslustig, angsten of pijn heeft, wat hij of zij bij een vorige eigenaar heeft meegemaakt, als voorbereiding op bijv een operatie, verhuizing of vakantie van de familie, waarom het dier moeilijk omgaat met mensen, andere dieren of gebeurtenissen, enz. Ook met overleden dieren is telepathisch contact mogelijk. Door telepathisch contact met dieren kan er een extra dimensie gegeven worden aan de relatie tussen jou en het dier.

Tijdens de cursus gaan we energieoefeningen doen om onze intuïtie te ontwikkelen om te leren telepathische informatie te ontvangen. We behandelen diverse thema’s zoals o.a. medische problemen, emotionele problemen, vermissingen, waarom het soms niet lukt en wat daaraan te doen, omgang met de eigenaar. En we oefenen natuurlijk veel n.a.v. foto’s van dieren, dus je hoeft je dier niet mee te nemen. Na afloop ontvang je een certificaat.
Na de cursus is het zeer aan te raden te oefenen (met name om zelfvertrouwen te krijgen). Er worden daarna ook oefenmomenten aangeboden.

 

Enkele ervaringen van voorgaande cursisten:

S:  Wetende dat ik wel gevoelig ben voor bepaalde dingen en dat ik best handig ben met dieren en met name hun lichaamstaal ging ik open de cursus in, niet wetend wat het me zou brengen. De lichaamstaal gebruik je niet in deze cursus dus ik was heel benieuwd hoe dit zou gaan. De eerste lessen hebben we een aantal oefeningen meegekregen die ik keurig thuis ging oefenen, en nu lukt het me zowaar om contact te maken met dieren. Wat is dit bijzonder mooi om te voelen en doen!! Deze cursus heeft me geopend voor bepaalde dingen en ik vind het heel mooi en waardevol. Wat een ervaring. Met een lach en een traan de cursus door met een fijn groepje. Monique is heerlijk nuchter en kan goed uitleggen waar bepaalde dingen voor staan, ze laat je wel zélf ervaren…soms kon ik dingen niet plaatsen maar door het te benoemen kreeg ik mooie handvatten mee.
Monique is een super fijn mens waar je heerlijk mee kan praten.
De cursus is een verrijking voor mij, dus mocht je twijfelen…het is een zeer mooie bijzondere cursus (met een tafel vol met lekkers). Ik ga heerlijk verder oefenen hiermee, Monique, ontzettend bedankt en tot ziens op de oefendagen.

C:   Wat een leuke en leerzame cursus. We hadden een hele leuke groep en het voelde gelijk vertrouwd. Er was een veilig gevoel in de groep. Ik merk dat er ook bij mezelf wat veranderd nu ik mijn intuïtie meer ontwikkel, kom meer bij mijn gevoel. Heftig, maar misschien wel beter. Het oefenen met de dieren gaat steeds beter. Ik moet wel leren door te vragen aan de dieren als ik iets niet begrijp, maar dat komt wel goed.

M: Fijn dat we onze dieren niet mee hoefden te nemen, maar met foto’s werkten, want mijn kater had dat niet prettig gevonden in een mandje naar een vreemde locatie. Ik heb genoten van de cursus.

E:  Het lukte me makkelijk om met een dier contact te maken, maar een gesprek voeren is lastiger. Ik krijg wel een gevoel, maar moet dat meer leren vertalen. Dus moet ik ermee oefenen. Ik heb wel genoten van de cursus. Leuke groep en altijd de tafel vol lekkere hapjes.

A:  Ik was vooral verrast om te bemerken dat het me lukte om al tijdens de lessen gelijk iets door te krijgen van de dieren. Ook vond ik het leuk om contact te maken met mijn totemdier. En vooral om weer eens te “praten” met mijn overleden hond die ik had toen ik kind was. Dat was emotioneel, maar wel heel fijn.

M:   Ik heb bij Monique de dierentolkcursus gevolgd. Leuk en interessant. Monique zei: Zie het als volgt: je behaalt je rijbewijs, maar om goed te leren rijden, moet je oefenen. Dat ga ik doen. Ik kom zeker, als ik in het land ben, oefenavonden volgen.

K:  Monique vertelde wel dat het soms met je eigen dieren het moeilijkste is en dat blijkt ook wel. Maar mijn kleine, lieve, ondeugende pony reageert wel veel beter op mij en mijn dochtertje. Heel leuk om te merken.

M:  Mijn hond reageert eigenlijk nooit als ik hem probeer telepathisch iets uit te leggen. Monique  vroeg aan hem waarom dat zo is. Hij vertelde haar dat ik de hele dag allerlei gedachten in mijn hoofd heb, dat als hij daarop moest letten hij helemaal gek werd, dus zich afsloot. Het klopt dat ik altijd loop te malen. Als ik er nu bewust voor ga zitten, probeer mijn hoofd leeg te maken (ik doe mijn best, maar het blijft moeilijk) en goed ga aarden lukt het beter.

E: Een vriendin en ik hebben samen de dierentolkcursus gedaan. Zij had al meer ervaring met het spirituele, maar voor mij was het voor het eerst. Wat bijzonder was voor mij, was voor haar al iets meer bekend. Ik dacht dat ik erg achter zou lopen op haar, maar dat viel best mee. Soms kreeg zij meer door, soms kreeg ik meer door. We oefenen vooral op elkaars dieren. We hebben genoten van de cursus.

E:  Wat een leuke cursus! Monique brengt het duidelijk, niet te zweverig. Ik keek er elke week naar uit. Fijn avondje ‘uit’ voor mezelf  met een klein groepje dierenliefhebbers.

A: Wat een leuke cursus, en zo apart dat het me lukte.

C: Deze cursus is echt een verrijking in je contact met je dieren. Doen!!

E: Ik heb de dierentolkcursus gedaan. Ik had zo een cursus al eerder bij iemand gedaan, maar bleef het moeilijk vinden. Toen ik het besprak met iemand die de cursus bij Monique gevolgd had, merkte ik dat Monique de lessen vooral luchtiger gaf. Ook was er meer ruimte voor een grapje of een leuke anekdote. Dat heb ik ook ervaren toen ik het bij Monique ging volgen. Daardoor voelde ik niet zo’n prestatiedrang en lukte het bij mij beter.

          

Reageren is niet mogelijk