Dierentolkconsult

Je bent bij mij van harte welkom voor een uitgebreid dierentolkconsult.

Hoe vraag je een consult aan:

Van te voren stuur je me een mail info@moniquevanderdrift.nl met foto, naam, leeftijd, geslacht van je dier en al je vragen. En een aantal tijdstippen dat je tijd hebt voor het telefonische consult. We maken een afspraak en ik mail je een betaalverzoek met betaallink, om van te voren te voldoen.
Een dierentolkconsult bestaat uit 2 of 3 onderdelen:
1: Ik ga in gesprek met je dier en bespreek jouw vragen. Duurt ongeveer een half uur tot een uur. Bij een angstig dier maak ik eerder een aantal keren contact en vertel het dier wie ik ben, wat ik doe en dat er een consult in de planning staat op verzoek van de eigenaar. Dit om vertrouwen te krijgen van het dier. Als er een vraag betreffende vervelend gedrag is vraag ik het dier om dat gedrag alvast even achterwege te laten (dus soms lijkt het probleem dan al opgelost, maar dan hebben we nog niet duidelijk wat de reden van het probleem was). Ook vraag ik altijd nog of het dier zelf iets kwijt wil, wensen of vragen heeft.
2: Wij hebben vervolgens een telefonisch consult waarin ik je vertel wat jouw dier mij aangeeft. Dan sta ik ook nog in contact met jouw dier, dus eventuele extra vragen kan ik dan ook gelijk bespreken.
3: Indien nodig geef ik jouw dier een healing of nog een extra peptalk. Of bespreek ik delen van het gesprek na als iets voor het dier nog niet duidelijk is.

Allerlei onderwerpen zijn tijdens een consult bespreekbaar, zoals over de gezondheid of het gedrag van een dier. Maar ook mijn hulp bij stervensbegeleiding is natuurlijk mogelijk. Ik doe geen toekomstvoorspellingen en vermissingsconsulten. Verder zijn alle vragen over gedrag, emoties, veranderingen, verleden, voeding, enz. mogelijk.
Ik communiceer met het dier en krijg helderziend, -voelend, -wetend en –horend de antwoorden binnen. Ik vraag ook altijd wat het dier zelf wil vertellen. Ook voor vragen aan overleden dieren is een consult mogelijk.
Als het om gezondheidsklachten bij een dier gaat: ik ben geen dierenarts en kan geen diagnoses stellen. Dus om zekerheid te hebben is eaen dierenartsbezoek nodig, maar ik kan wel vragen of een dier weet wat hij mankeert en hoe die zich voelt, waar er pijn is en hoe erg dat is. Ook kan ik het dier uitleggen wat er gaat gebeuren en geruststellen.

Je kunt bij de blogs resultaten van consulten lezen: Klik hier

Kosten: Een telefonisch dierentolkconsult (incl. voorgesprek en eventuele healing) voor één dier kost 65 euro.

Speciale aktie, om iedereen te bedanken die in 2017 een dierentolkconsult bij mij heeft gedaan. Ik heb een mooi kadootje, speciaal voor jou, als bedankje:
In januari 2018 kan je een dierentolkconsult voor 50 euro laten doen (dus een kado van 15 euro korting).
Wil jij daar gebruik van maken? Stuur dan even een mailtje info@moniquevanderdrift.nl en meld graag even in welke maand van 2017 je het consult bij mij gedaan hebt. Deze aanbieding is dan speciaal voor jou! Reserveer snel een plek, want ik doe het alleen in januari en vol is vol.

Uitgebreide voorbereiding voor vakantie, verhuizing of dierenartsbezoek: Waarbij ik het dier zoveel mogelijk details vertel en de vragen van het dier beantwoord: 20 euro.

Ervaringen van eigenaren:

B: Vanmorgen een reading gehad van Monique over mijn overleden lieve meisje. Wat enorm fijn om van en over haar te horen. Wat een geruststellend gevoel om dingen bevestigd te krijgen. Ook over mijn andere kleine meisje gehad, en hoe we nu verder moeten met dit verdriet en het grote gemis. Monique heeft haar dingen verteld en duidelijk gemaakt. Of je erin gelooft of niet, misschien sceptisch bent, ik heb zelf mogen ervaren dat dit werkt en het na de Reading al verandering bracht. Lieve Monique, bedankt voor deze mooie Reading. Was een hele fijne, mooie en geruststellende ervaring. Liefs.

E: Ik heb een gratis dierentolkconsult van Monique gewonnen (via haar facebookaktie). Ik ben eigenlijk nog steeds heel verbaasd. Ik dacht mijn dieren van haver tot gort te kennen, maar over elk dier kon Monique wat vertellen, waardoor het niet alleen duidelijk was dat ze echt contact met ze had, maar ook dat ze een tip of eye-opener had voor me. Nu ik vanuit die wetenschap en informatie naar de dieren kijk kan ik ze nog beter begrijpen. Snap ik eigenlijk niet dat ik dat zelf niet gezien had bij ze. Dank je wel Monique, voor dit waardevolle cadeau.

A:  U heeft een dier en ziet dat deze u vragend aankijkt, volgt, evt. onrustig is en u weet niet wat te doen. Monique’s website is overzichtelijk maar vertelt te weinig hoe het gewoon is. Super! Monique heeft ons geholpen met onze geadopteerde honden, M en L. M werd als eerste bij ons verwelkomd en wij wilden graag weten hoe zij het bij ons vond. Wij zijn 2 nuchtere mensen die sceptisch zijn. Wij wisten bv al het e.e.a. over haar verleden in Spanje en Monique did her magie, M rustig op de grond starend in de verte, toen kon ik bellen met Monique. Ze vertelde dat ze zwierf over straat en dat ze ook bij ons thuis een kat steeds zag, of dat klopte, wij hadden een kat en deze moesten wij helaas ivm ziekte laten inslapen. Monique kon dit niet weten, daar ik hier niets over had gezegd, het ging over onze hond M! Ook latere consulten hebben ons geholpen ivm operatie van M, evt pijntjes, ook het blaffen stopt als Monique dat vraagt aan haar. Over onze L idem, ze vertelde exact wat ze mee had gemaakt, dit wisten we al maar toch gaaf dat je het op deze manier ook hoort. Ik kan nog veel meer vertellen maar het komt erop neer dat voor een consult je bij deze dame goed zit, betrouwbaar, vriendelijk en niet te prijzig.

E:  Monique is uiterst integer en betrouwbaar. Dat weet ik omdat mijn dieren dat aanvoelen enhaar vertrouwen. Dit is, mijn dieren kennende, echt bijzonder. Als er een probleem met een dier is en ik vraag een consult aan bij Monique, dan merk ik bijna altijd direkt dat het probleem minder of zelfs over is. Heerlijk. Ik kan je aanraden en zal je nog vaker consulteren, Monique.

A: Even geleden heb ik bij Monique een dierentolkgesprek gekregen (gewonnen sessie via fb aktie) met mijn paardje. Uit zichzelf kwam Monique met haar onzekerheid t.o.v. mij. Nou, dat klopt wel, want na een vervelend voorval durfde ik niet meer alleen buiten op haar te rijden. Mijn merrie gaf aan dat ze mijn angst voelde en daardoor onzeker van mij werd. Monique heeft mij tips gegeven en mijn mooie meisje een healing gegeven (Heet dat zo?) (Monique: “ja dat heet zo”). En toen was een probleem wat al langer speelde in 1 sessie al zo veranderd dat ik het weer aandurfde en inmiddels genieten we samen weer van het bos. Om een dierentolk in te schakelen, dat had ik eerder niet bedacht, totdat ik de sessie gewonnen hadK:  Onze hond is veranderd na een consult met Monique. Veel rustiger, vooral op straat, waar hij naar elke reu tekeer ging. Heerlijk dat we meer kunnen genieten van de wandelingen. Echt een aanrader om een sessie te doen.

E:  Hele aparte ervaring. Er kwam veel uit wat bepaald gedrag van onze labradoodle verklaard. En we hebben gelijk hele bruikbare tips gekregen. Ook had onze dame zelf nog van alles te vertellen. Het was een leerzaam en gezellig consult van iemand die weet waar ze mee bezig is en respectvol met dier en eigenaar omgaat. Ze heeft ook confronterende dingen verteld, maar wel op een manier die we goed kunnen hebben.

C:  Vanmiddag de gewonnen reading van de Like en deel actie gehad van Monique.
Wat een waanzinnig mooie reading is het geweest, ik heb zoveel meer duidelijkheid gekregen in het gedrag van Max, dat ik hem nu een heel stuk beter begrijp en ik hem ga helpen om hem een stuk sterker te maken.
En ik ben heel blij dat Max nu weet waar hij aan toe is en hier noooooit meer weg gaat.
En toen nog mijn lieve overleden Joy aan ’t woord.
Onwijs bedankt voor de mooie woorden van Joy en t antwoord op mijn schuldgevoel..
Monique ik vind je een kanjer, kan je niet genoeg bedanken en je hoort mij zeer zeker weer!

A:  Dank je wel voor het mooie consult met D (kat). Fijn dat hij hier lekker op zijn plek zit en fijn dat hij me even en spiegel voor heeft gehouden. En super ook dat je de tijd hebt genomen om hem even op zijn gemak te stellen. Hij rent nu door de tuin, moet wat energie kwijt denk ik. Gek beestje.

Twee prachtige tekeningen van Eva en Merel. Dank je wel.

L: Onze oudere merrie werd altijd erg zorgzaam, maar ook nerveus als een andere merrie een veulen had. We dachten dat zij ook graag een veulen wilde. Dat hebben we in het verleden ook wel geprobeerd, maar ze werd niet drachtig. Monique heeft met haar getolkt. Ze vertelde dat ze een veulen heeft gehad voordat ze (jaren geleden) bij ons kwam, maar dat dat veulen jong bij haar weggehaald is. Ze weet niet waarom dat veulen weg moest en of die nog ergens is. Wij weten daar ook niks over. Monique heeft haar een healing op het verdriet en gemis gegeven. Dit is al een tijdje geleden en we hebben echt gemerkt dat ze niet meer zo nerveus werd als er veulens waren. Daardoor is er minder stress en mag ze nu ook van de moeders dichter bij de veulens komen.

D:  Wat een prachtige sessie over onze oude wijze Franse Bulldog heb ik van Monique mogen ontvangen. Waar ik vragen stelde over zijn welzijn, kreeg ik met name informative over hoe het op dit moment met mijzelf gesteld is. Wat prachtig om te horen dat mijn maatje en ik zo op elkaar in getuned zijn, dat hij me zulke mooie inzichten kan geven. En hoe bijzonder dat iemand als Monique dit voor me heeft kunnen vertalen. Een sessie met veel herkenning, een lach en een traan, maar afsluitend vooral met een heel fijn gevoel. Geen zelftwijfel meer voor mij, meer plezier en zorgeloosheid in mijn leven inbouwen en met nog meer liefde kunnen kijken naar, knuffelen en houden van mijn oude wijze man. Monique daarvoor veel dank. Lieve groet, D.

W: Onze hond komt uit Spanje. Monique heeft hem helemaal voorbereid op de reis naar Nederland. Ze heeft in beelden alle stappen uitgelegd en hem verteld wat hij hier kon verwachten. Of het geholpen heeft weet je eigenlijk niet, want je weet niet hoe het zonder die voorbereiding voor hem geweest zou zijn, maar het leek erop of hij gelijk vertrouwd met ons was en dat gaf ons in ieder geval een fijn gevoel. Bij een volgende hond vragen we haar weer te helpen bij de voorbereiding”.

L: Over de zoektocht en het vinden van Flip (kat 1 jaar oud, nog niet eerder buiten geweest):
Bij de vermissing van Flip heb ik na een week contact gezocht met Monique. Wat ik heel erg prettig vond was haar rustige houding vol vertrouwen. Monique legde heel precies uit waarom vermissingen zo lastig zijn en omdat ik haar hulp toch zo graag wilde heeft zij mij en Flip;-) geholpen. Het telefonische gesprek van te voren was al heel erg fijn en herkenbaar, waarin ik heel duidelijke aanwijzingen kreeg wat te doen, waar te zoeken en ook veel rust kreeg over hoe we dit gingen ‘oplossen’. Naast het gesprek heeft ze meerdere malen contact gemaakt en Flip geholpen zich te laten zien. Twee dagen na het gesprek lag Flip ineens ergens op een dakje in de zon. De dag daarna hebben we hem ook echt kunnen vangen. Een enorme opluchting en zo gelukkig dat hij er weer is.
Hij zat op een plek waar we voor het gesprek niet keken, het gesprek heeft dus op allerlei manieren geholpen en echt ervoor gezorgd dat Flip weer terug is. Ik heb Monique als een heel integer, vertrouwenwekkend en betrokken mens ervaren. Ik gun iedereen z’n vermiste huisdier terug.. het zal vast niet allemaal zo mooi lopen als bij ons.. en dat maakt dit werk denk ik ook vreselijk lastig, toch denk ik dat Monique in alle gevallen dit heel goed begeleid.
Heel dankbaar zijn wij.

L: Gisteren heb ik een reading gehad voor mijn hond Stella. Wat was dit bijzonder zeg! Monique zei echt dingen die ze echt niet kon weten, waardoor ik wist dat het echt is wat zij zei. Het heeft geholpen om mijn hond beter te begrijpen. Monique heeft mijn hond ook dingen uitgelegd, zoals dat ze mij niet hoeft te beschermen buiten. Na deze reading ging ik met mijn hond wandelen en echt al een hele andere hond buiten! Ze gaf aan dat ze vertrouwen in mij heeft en reageerde ook niet meer om de dingen om haar heen. Echt super! Nu blijf ik hier aan denken en trainen met haar, zodat ze door gaat krijgen dat ze niet meer alles in de gaten hoeft te houden buiten. Dank je wel Monique, je hebt ons echt geholpen!

E: Hoi Monique, Ik wil je nogmaals bedanken voor je hulp, je hebt laatst mijn Ziva een online healing gegeven naar aanleiding van haar plas/sproei gedrag, Ziva heeft sindsdien niet meer gesproeid! Ik besteed meer 1 op 1 aandacht aan haar en vertel haar kleine dingetjes, ze kletst op haar manier dan naar mij terug, ik ben heel dankbaar voor je hulp, dat wou ik je nog even vertellen!

P: Ik heb een gratis dierentolkconsult van Monique gewonnen (via haar facebookaktie). Ik ben eigenlijk nog steeds heel verbaasd. Ik dacht mijn dieren van haver tot gort te kennen, maar over elk dier kon Monique wat vertellen, waardoor het niet alleen duidelijk was dat ze echt contact met ze had, maar ook dat ze een tip of eye-opener had voor me. Nu ik vanuit die wetenschap en informatie naar de dieren kijk kan ik ze nog beter begrijpen. Snap ik eigenlijk niet dat ik dat zelf niet gezien had bij ze. Dank je wel Monique, voor dit waardevolle cadeau.

L: Ik heb Monique benaderd voor hulp bij mijn kat die zichzelf al jaren pijn doet / open krabt. Monique heeft op verschillende momenten contact met haar gehad en doet dit op een daadkrachtige maar liefdevolle manier. Van eerdere consulten elders ben ik gewend dat je een foto mailde en je een mail na je reading terug kreeg. Man man man, wat een verschil met Monique. Dik een half uur aan de telefoon met heldere uitleg en praktische tips waar ik mee aan de slag kan. Je bent in overleg met elkaar aan het puzzelen op de beste oplossing voor je dier en dat geeft vertrouwen. Ik ben aan de slag gegaan met de tips en binnen een week is er al op een aantal punten echt verbetering te zien. We zijn er nog niet, maar een patroon wat jaren bestaat breek je ook niet in een half uurtje af. Dat heeft tijd nodig en die nemen we ook. Ik zou ook zeker zo weer contact met Monique opnemen als dit nodig zou zijn.

T: Ik heb diverse cavia’s. Die zitten bij elkaar en dat gaat heel goed. 1 Cavia zat vaak apart in een hoekje en werd in korte tijd opvallend mager. bij het dierenartsbezoek is alles nagekeken, maar het lag niet aan zijn gebit en ook andere oorzaken kon de dierenarts niet vinden. Op aanraden van een vriendin heb ik Monique gebeld. Ik was wel wat sceptisch, maar mijn vriendin gaf het consult kado aan mij. Mijn cavia vertelde haar dat de groep helemaal niet zo harmonieus met elkaar om ging. Met name van 1 cavia had hij veel last. Die cavia zat van een afstandje dreigend naar hem te kijken als hij wilde gaan eten. Daardoor at hij snel een paar happen, maar ging daarna weg. Hij durfde zich niet zo goed in de groep te bewegen en voelde zich niet meer veilig. Monique heeft met beide cavia’s gesproken en de ‘zieke’ cavia tijdens een healing meer in zijn kracht gezet. Dezelfde dag hebben de beide cavia’s gevochten en toen bleek dat ze ongeveer even sterk waren lieten ze elkaar verder met rust. Ook heb ik het eten meer verspreid op aanraden van Monique. Nu is er echt harmonie (hoe was het mogelijk dat ik die ‘schijn’-harmonie niet gemerkt had), en iedereen beweegt zich vrij en eet weer goed.

D: Monique heeft voor ons en onze hond Amy HET verschil gemaakt. Amy is nu twee maanden bij ons en het alleen thuis zijn ging moeilijk. Ik had wel een vermoeden en het uitgebreide telefonische consult heeft veel duidelijk gemaakt, en het zelfs direct opgelost! Erg fijn ook dat het telefonisch gaat zodat je nog vragen kunt stellen en feedback kunt geven!!! Ik wou dat iedereen een dierentolk inschakelde voor hun huisdier.

Reageren is niet mogelijk